Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PEĆINCI

Policija čuva zgradu opštine

Autor: N. N. T. | 20.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Zbog pretnji odbornika Demokratske stranke da će nasilno preuzeti opštinsku zgradu u Pećincima, objekat tokom vikenda čuva policija i pripadnici obezbeđenja. Do poremećenog odnosa među opštinarima došlo je nakon što je 10. sednica Skupštine opštine nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Opština u Pećnicima

Opština u Pećincima

Prema tvrdnjama očevidaca policija je još u petak pozvana jer su odbornici DS-a pretili da će nasilno ući u objekat i bez obzira na nedostatak kvoruma održati sednicu Skupštine.

Predsednik opštine Pećinci, koji je prisustvovao sednici, rekao je da su predsednik Skupštine opštine Nikola Radosavljević i predsednik Opštinskog odbora DS-a Živko Marković ometanjem rada Skupštine pokazali neverovatnu neodgovornost prema građanima i da su na taj način samo omeli donošenje niza odluka od životne važnosti za građane, uključujući i odluku o formiranju Komisije za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 20.10.2013 15:22h

    Jelte policajci jer vi ne spadate u IZVRSNU VLAST ? A da spadate pa od KOGA ONDA BRANITE SKUPSTINU OD ODBORNIKA . Pa vi ste tu da pazite DA NE BUDE UBIJANJA I PREBIJANJA ;CRNIH DZIPOVA A NE DALI CE NEKO UCI ILI NE U SKUPSTINSKU SALU . USTAVNO PRAVO JE DA ODBORNIK NESMETANO MOZE DOCI DO SVOG RADNOG MESTA .A taj vas nalogodavac ili je RADILKAL ILI "KOFERCE" POTRCKO !SRAMOTA .LJUDI ,DECA GINU A VI SE BAVITE A PO ZAKONU NESMETE POLICIJO POLITIKOM !Sta jel ce neko nesto da rusi ,lomi ,stvara nered ???E taj ko vam je naredio ce dovci na svohje!

  • srle Vreme: 20.10.2013 21:47h

    Apsolutno netacna informacija...lokalni mocnik je izgubio vecinu i sad pokusava sa policijom koju kontrolise da prolongira sednicu i pokusa ucenama da povrati odbornike koji su odlucno resili da mu vise ne daju podrsku.Gospodo odbornici izdrzite jos malo i sve ce biti kako treba.Gradjani opstine Pecinci su uz vas..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP