Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ISTRAGA O ATENTATU NA MILANA BEKA

Policija proverava četiri DNK nalaza!

Autor: S. V. - I. G. | 19.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 4

Od četiri uzorka DNK koja su pronađena na licu mesta, posle pokušaja atenatata na Milana Beka, jedan je ženski, pokazuju najnoviji rezultati iz Instituta za biološko veštačenje, koji su juče dostavljeni istrazi. Naš izvor iz istrage kaže da će već narednih dana biti utvrđen identitet ove četiri osobe.

Uspešno se oporavlja: Milan Beko

Uspešno se oporavlja: Milan Beko | Foto: Dušan Milenković

- Jedan od od izolovanih hromozoma, koji određuju pol, sigurno pripada ženskoj osobi. Na Biološkom institutu ovakva istraživanja sprovode se ručno, pa se zbog toga na rezultate čeka duže. Međutim, očekujemo da već za nekoliko dana identifikujemo ova četiri uzorka DNK. Inače, preko 50 ljudi angažovano je na otkrivanju ubice i eventualnog nalagodavca. Istraga se sužava, a trenutne indicije ukazuju da je pokušaj ubistva možda povezan sa neraščišćenim muško-ženskim odnosima, odnosno da bi motiv mogao biti emotivne prirode - priča sagovornik „Alo!“ i dodaje da bi možda stvar u rasvetljavanju ovog slučaja ubrzale kamere sa Bekovog imanja, koje nisu radile, jer ih on nije održavao.


Inače, Beko se oporavlja u Urgentnom centru, a posle ranjavanja koje se dogodilo pre pet dana, on je smešten u takozvani vip šok. Naime, pre godinu dana, u sklopu ove zdravstvene ustanove, otvoreno je odeljenje za transplantaciju jetre, a kada nema pacijenata sa ovom vrstom problema na operacionom programu, smeštaju se bolesnici sa drugim oboljenjima.
Razlika između ovog, kako su ga interno nazvali, vip šoka i onog regularnog je u tome što je odeljenje manje, sa novim aparaturama i krevetima, a kao i na starom odeljenju, i ovde su prisutni 24-časovni nega i nadzor. Ovo odeljenje prima manji broj pacijenata, a što je jako važno, mnogo je veća privatnost nego u starom. Kako smo saznali, biznismen je komunikativan, a oporavak teče dobro. Kako kažu naši sagovornici iz bolnice, Beko nema posebne prohteve i ne insistira na posebnom tretmanu.
Poslednji komentari
  • Vukasin R. Vreme: 19.11.2014 15:54h

    S obzirom koliko se bruka i sramoti celu porodicu Radomiru bi najpametnije bilo da sam podnese ostavku i u IO SNS-a i sa mesta gradonacelnika. Nije sposoban i kompetentan da se bavi politikom a kamoli jos da bude vodja jednog grada. Bruka.

  • Toma Vreme: 19.11.2014 16:09h

    Da li gospodin predsednik i njegov sin misle da je ovaj narod glup?! Ovo sto rade samo nam vredja inteligenciju i bolje im je da ovo rasciste i pokupe svoje prnje iz Kragujevca dok jos nije kasno! Bezobrazluk i sramota!

  • Dule Vreme: 19.11.2014 16:28h

    Radomir je pokazao koliko je "sposoban" i koliko je "dorastao" da se bavi politikom. Umesto sto napade ljude koji svojim radom i trudom daju najbolje rezultate bolje mu je da je ucio od njih i pitao za savet. Ovako jedino sto bi mu sada bilo najbolje da uradi je da se povuce iz politike za sva vremena.

  • hurem Vreme: 20.11.2014 08:00h

    radim sa ludom zenom, partijski mocnom, koja stalno preti svojom porodicom. sklonjena je iz jedne ustanove, da bi dosla kod nas i nastavila istu pricu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP