Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBELEŽEN DAN MUP-A

Policijski manevri za Tomu i Ivicu!

Autor: N. N. Travica | 24.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ministarstvo unutrašnjih poslova svečano je obeležilo na novosadskom stadionu „Karađorđe“ Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ne boj se, predsedniče,  mi te čuvamo:  Dačić, Nikolić  i Pastor

Ne boj se, predsedniče, mi te čuvamo: Dačić, Nikolić i Pastor | Foto: Dragan Gojić

Specijalni egzibicioni program izveden je pred više hiljada građana i pred najvišim državnim funkcionerima, među kojima su bili predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.


Pucnjava, dimne bombe, razbijanje navijačke družine, iskakanje iz helikoptera, presretanje automobilom i pronalaženje narkotika samo su deo vežbi koje je srpska policija izvela na stadionu “Karađorđe” i napravila atmosferu kao da ste usred najbolje režiranog akcionog filma. Zbog ekstremne toplote, jedna policajka se onesvestila, zbog čega je morala da napusti stroj.

Policajke hapse teroriste

Policajke hapse teroriste | Foto: Beta


- Do pre godinu dana korupcija i organizovani kriminal su vodili državu. Država je devastirana i osiromašena, a bogati pojedinci ne žele da vide patnje onih koji su siromašni upravo zbog njihove nezajažljivosti. Dileri droge su postrojavali i izdavali naređenja organizujući besmisleno udoban život vašim rukovodiocima - kazao je Nikolić, dodajući da je Vlada odlučila da se suprotstavi korupciji i kriminalu.

Nikolić je rekao da plava policijska uniforma treba da bude sinonim za čast i dostojnost i da policija ne sme da deluje pod pritiskom političke vlasti, već svakog građanina da štiti po zakonu, a nikoga od zakona.
Ministar policije Dačić, obraćajući se prisutnima na stadionu, rekao je da se prvi put proslava organizuje van Beograda, kako bi se pokazalo da nije samo Beograd Srbija.

- I Novi Sad je Srbija. Živela Srbija! - rekao je Dačić, poručivši građanima da treba da uživaju svoja prava ne ugrožavajući prava drugih.

Ne deli samo  Toma priznanja:  Predsednik  prima plaketu

Ne deli samo Toma priznanja: Predsednik prima plaketu | Foto: Dragan Gojić

Predsednik dobio plaketu od policije


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije dobio je najviše priznanje, plaketu “Jakov Nenadović”, za uspešnu koordinaciju službi bezbednosti u borbi protiv kriminala i korupcije. Plaketu je Nikoliću je uručio Dačić.

Poslednji komentari
  • Dušan Vreme: 24.06.2013 09:44h

    Dačić Vučić vojno policijska hunta uz podršku Tome kamenorezca slavi dan MUP-a! To nam šalju poruku no, no, da neko pisne dok vas iznutra ktademo, a spolja prodajemo. Glada usta hodaju Srbijom, a deca komunista garnirana sa nastranim homoseksualcima proslavljaju prodaju teritorije Srbije. Moramo ...... ove izdajnike, kaparisane plaćenike!

  • zoran m. Vreme: 24.06.2013 20:42h

    A sad svi u lov na Sarica!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP