Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HUMANITARNA AKCIJA

Pomozimo maloj Sari!

Autor: E. A. | 04.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Dvogodišnjoj Sari Trbojević ustanovljena je retka i neizlečiva bolest neurofibromatoza. U četvrtom mesecu života otkriven joj je tumor ispod glasnih žica i urađena joj je traheostomija (hirurška metoda otvaranja dušnika u vratnom delu radi obezbeđivanja disanja).

Sara Trbojević

Sara Trbojević

U julu 2014. godine, otkriveno joj je više tumorskih promena, od kojih je jedan veličine pet centimetara i zahvatio je vitalne organe u grudnom košu, u pitanju je prostor između levog i desnog plućnog krila.


- Posle slanja dokumentacije u London kod grudnog hirurga Martina Eliota, dobili smo odgovor da ne može da se obavi operacija zbog visokog rizika. Pošto nismo uspeli da nađemo spas u klasičnoj medicini, okrenuli smo se alternativnim metodama.
Nadu za produženje života naše male Sare pronašli smo kod makrobiotičkog edukatora Mine Dobić, koja za svoje usluge potražuje 1.200 dolara za četiri meseca edukacije i saveta. Tokom dosadašnjeg lečenja potrošili smo svu ušteđevinu, a od RZZO smo dobili odgovor da ta bolest nije na spisku bolesti za lečenje u inostranstvu kada je u pitanju alternativna medicina - priča Sarina mama Marija za “Alo!”.
Pozivamo sve naše čitaoce koji su u mogućnosti da pomognu da uplate sredstava za lečenje male Sare Trbojević na sledeće žiro-račune (SOCIETE GENERALE SRBIJA AD BEOGRAD): RS35 2750-0109-4302-3022-43 (dinarski) i RS35 2750-0109-4302-3034-07 (devizni).
Pomoć možete poslati i na adresu Milana Ilića 4, 22320 Inđija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP