Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRAŽI SE!

Pomozite da pronađemo nestalu devojku! (FOTO)

Autor: E. S. | 23.12.2014 - 16:16:00h | Komentara: 3

Policija intenzivno traga za maloletnom Ninom Živković (14) koja je nestala juče u Beogradu, Njen nestanak u torak u večernjim satima su prijavili članovi porodice i policija je odmah odregovala i krenula u potragu za njom.

Nestala Nina Živković

Ako ste videli Ninu, pozovite ove brojeve! (Klikni na sliku za uvećanje)

Nezvanično, Nina Živković poslednji put je viđena oko 14.30h na Slaviji, nakon čega joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala maslinastozelenu kožnu jaknu, crne helanke i čizme. Niskog je rasta i ima dugu, tamnosmeđu kosu.
Informacija o njenom nestanku, kao i fotografija i telefoni za kontakt pojavili su se na društvenim mrežama prošle noći, ali se policija nije oglasila zvaničnim saopštenjem.
Kako pišu beogradski mediji, njen nestanak prijavila je sestra.

Danas na društvenim mrežama su vest o Nininom nestanku objavilji njeni drugari i sestra. U obaveštenju su naveli da je Nina poslednji put viđena na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30.

U želji da pomognemo kontaktirali smo brojeve telefona koji su naznaćeni i na jedan od njih se javila Ninina sestra koja nije želela da prića o njenom nestanku niti nam je dozvolila da komuniciramo sa njihovom majkom. Ninina drugarica je objasnila da je nestala devojka učenica osmog razreda škole “Kosta Abramović” iz Resnika i da nikakvih problema nije imala. – Mnogo sam zabrinuta Nina se ne javlja na telefon, odnosno nije dostupna. Koliko znam imala je dečka iz škole ali sa njim je bila u vezi deset dana. Jedino je čudno bilo što je malo izostajala iz škole a svojima to nije rekla, ispričala je Ninina drugarica.

U pokušaju da dođemo do njene majke pozvali smo broj na adresi gde je devočica stanovala i javio nam se muškarac koji nam je rekao da je slučaj prijavljen policiji. –Sve je prijavljeno policiji i oni rade na tome, dalje ne želim da komentarišem, rekao je on a potom prekinuo vezu.


Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34, ili neka se javi prvoj policijskoj stanici.
 

Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 23.12.2014 16:23h

    Boze sacuvaj je!

  • S2 Vreme: 23.12.2014 17:46h

    Ovde očigledno nešto ozbiljno "škripi" u komunikaciji u njenoj porodici. Ne kaže svojima, a izostaje iz škole, njena sestra onemogućava kontakt novinara sa majkom, dok se muški glas javlja na kućni telefon. Imam neodoljiv osećaj da tu neko nešto krije...Daj, Bože, da se vrati živa i zdrava.

  • M.M. Vreme: 25.12.2014 02:14h

    Mislim da je sa 14 god. ipak devojčica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP