Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PAVLE RADANOV, NOVI GRADONAČELNIK PANČEVA, ZA “ALO!”:

Ponosim se napravom za povećanje penisa!

Autor: M. K. | 18.06.2013 - 23:51:00h | Komentara: 9

Pavle Radanov, koji je kao kadar naprednjaka kandidat za gradonačelnika Pančeva kaže za “Alo!” da se ponosi što je vlasnik patenta Naprava za povećanje dužine i obima penisa, ali napominje da se tim poslom ne bavi već deset godina.

Valjda će izumitelj  „omče“ i Pančevcima  promeniti živote nabolje

Valjda će izumitelj „omče“ i Pančevcima promeniti živote nabolje | Foto: Shutterstock

Radanov, napominje da je diplomirani ekonomista - master, da je sada na doktoriskim studijama, kao i da iza sebe ima 20 naučnih tekstova i 12 naučnih radova među kojima je i čuveni patent - Naprava za povećanje dužine i obima penisa.


- Još 2002. godine predao sam zahtev da mi registruju patent koji je nakon godinu dana i odobren. To nije plagijat i ponosim se tim patentom. Inače, 11 od 12 mojih naučnih radova je iz oblasti ekonomije, a taj jedan je o tom patentu. Ne ljutim se što ste o tome pisali, ali ja se time ne bavim već deset godine. To je sve što želim da kažem na tu temu - kaže za “Alo!” Radanov.
On nije želeo detaljnije da objasni na koji način funkcioniše naprava za povećanje obima penisa, a odbijao je i da pojasni gde se i kada prodavala, kao i to da li je još ima u prodaji.

Pavle Radanov

Pavle Radanov


Iako mnogi kažu da im to nije važno, dokazano je da je muškarcima i te kako važna veličina njihovog polnog organa. Znajući to, Pavle Radanov je pre više od deset godine patentirao Napravu za povećanje dužine i obima penisa, i tako doprineo podizanju samopouzdanja, ali i ponosa jačeg pola. Patent je zaštitio u Zavodu za intelektualnu svojinu.

Upućeni tvrde da je patent Radanova zapravo sprava “omča”, koja omogućava povećanje penisa na prirodan način, a što je najvažnije za kratko vreme. Naime, ta sprava radi na principu trakcije (istezanja), a kako se navodi na internetu, cilj vežbi je istezanje ligamenta koji povezuje penis za pubičnu kost.

Verovatno su sada mnogi Pančevci razočarani time što im je potencijalni gradonačelnik digao ruke od Naprave za povećanje dužine i obima penisa. U suprotnom, Pančevo bi moglo da se pohvali da je najpotentniji grad u Srbiji.
Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 19.06.2013 00:37h

    Ma kakav patent. Obična vešala samo manja omča.

  • Goran Vreme: 19.06.2013 08:34h

    Sto bi covek rekao cega se pametan stidi budala se ponosi.

  • Galileo Vreme: 19.06.2013 08:41h

    Kakve veze ima patent za produzavanje p...sa sa ekonomijom?!

  • Ivanaaa Vreme: 19.06.2013 11:26h

    Gospodine Radanov u Srbiji se uspeh i pamet nikada ne prastaju, bolje je da ste neki kontravezni biznismen ,kriminalac e tad bi ste bili odlican kandidat za gradonacelnika. Samo napred imate podrsku.

  • Avramko Vreme: 19.06.2013 12:26h

    Od ovih dosadnih naprednjaka koji sede u drzavnim institucijama primaju platu i nista nerade nego bleje na netu po stranackoj direktivi kucaju komentare boli me glava! Smanjite malo mnogo ste smesni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP