Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DANKA SELIĆ

Ponovo Danina drugarica na čelu Sajma!

Autor: M. D. | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Danka Selić imenovana je za novog direktora Beogradskog sajma, a kako “Alo!” saznaje, reč je ponovo o bliskoj prijateljici supruge lidera SPO Danice Drašković.

Danka Selić

Danka Selić

Da podsetimo, Sajmom je prethodne četiri godine upravljala Snežana Miljanić, Danina bliska drugarica, koja se sad sprema u diplomatske vode.

Selićeva je u prethodnom periodu obavljala funkciju pomoćnika finansijskog direktora Sajma, a na čelnu poziciju imenovana je odlukom Upravnog odbora koji se sastao tik uoči Nove godine i njeno postavljenje prošlo je bez mnogo pompe. Ona juče nije odgovarala na naše pozive.
Poslednji komentari
  • ivana Vreme: 16.01.2014 08:03h

    Sramota Je.dokle.su doveli Sajam,kad mislis da ne moze.gore, MOZE. Pa ona nije u stanju ni predsednik kucnoh saveta da bude. Jos jedna u nizu Sa kupljenom sumnjivom diplomom. Dajte ljudi uozbiljite se, nekada jedna od najboljih firmi Je unistena I Milos ne reaguje,samo se.zaposljavaju rodjavci Draskoviceve I izvlace pare iz firme. Ovo Je sramota za Sajam koja nije do sada vidjena

  • kresa Vreme: 16.01.2014 08:14h

    Zna li Upravni odbor, zna li drzava koga je postavila za direktora? To je jedna neobrazovana zenica iz grupe Draskoviceve koja je autobusom dolazila na posao kad se zaposlila na sajmu a zadnje godine dolazi dzipom BMW a sada sluzbenim kolima! Nasla se vila u cem nije bila. Sve je nama jasno ali dati neukoj starleti da gazduje ovolikom drzavnom imovinom koju je SPO doveo medju gubitase i pred bankrotiranje,to je nemoguce. Sajam je uvek bio institucija a zna li drzava da je sad u gubicima? Je li iko poprico sa ovom novom direktorkom da vidi zna li sta da kaze, nemoguce da se znalo ko je i kakva je i da je neko izglasao. Ovo je opasno igranje sa drzavnom imovinom

  • dragan Vreme: 16.01.2014 09:47h

    Predlog redakciji! Uradite sa Selicevom video intervjiu kao onda sa uvazenom Mimi Oro i videcete da cete dobiti gotovo iste odgovore....Mislim da je citaocima sve jasno

  • marko Vreme: 16.01.2014 09:55h

    E Srbijo! Zar jos uvek Danica Draskovic kadruje u ovoj opustosenoj zemlji? soping konzulka iz rima, pa ona predhodna direktorka Sajma sto sakuplja stanove po beogradu i slika se gola, pa stotine rodjaka, i sad ova da unisti Sajam do kraja!

  • momazver Vreme: 16.01.2014 12:38h

    NARODE GREBI SE.. NISTA JOJ NEMOZES.../MISLIM DANI/

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP