Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAŠNO

Popravka "nepostojećeg" vozila JKP "Lisje" koštala 7,5 hiljada evra

Autor: 021.rs | 20.02.2014 - 09:02:00h | Komentara: 4

Popravka službenog automobila "Lisja", koji je slupan u noćnim satima, koštala je poreske obveznike Novog Sada blizu 860.000 dinara, saznaje Radio 021.

JKP

* Kliknite na sliku za uvećanje

U fakturi koju je dostavio auto-centar "Intersrem", koji se bavi servisom "škodinih" vozila, stoji da je slupana limuzina "škola superb elegance" na servis primljena 12. decembra.
Sa popravke ju je preuzeo lično direktor ovog preduzeća Stojan Ivanišević (Treća Srbija), međutim, još uvek nije poznato da li je upravo on upravljao vozilom.
Podsetimo, službeni automobil JKP "Lisje" slupan je 25. novembra u kasnim noćnim satima, međutim, direktor je svojevremeno tvrdio da zloupotrebe vozila nije bilo.
Međutim, u policiji je novinarima Radija 021 potvrđeno da je vozač službenog automobila "Lisja" u 23:30h izazvao udes na putu između Novog Sada i Šangaja, kada su naveli da će protiv vozača tog vozila biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

JKP

Javno komunalno preduzeće "Lisje" Novi Sad, čija je osnovna delatnost sahranjivanje i aktivnosti u funkciji osnovne delatnosti, organizovano je aktom Skupštine grada Novog Sada od 21. decembra 1989. godine. Odlukom o uređivanju i održavanju grobalja i sahranjivanju, propisani su uslovi i način sahranjivanja umrlih, uređenje i održavanje grobalja, kao i posebne mere zaštite grobalja koja imaju svojstvo spomenika kulture. U nadležnosti "Lisja" su groblja na teritoriji Novog Sada, Petrovaradina, Sremske Kamenice, Futoga i Veternika.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 20.02.2014 09:35h

    Vi iz 021 bas volite ove iz Trece Srbije! Meni nije jasna ova vest? Hocete da kazete da je neko vozio sluzbeni automobil posle 15h i to je kao sada problem i incident koji interesuje nas Novosadjane?! svasta...

  • Marija Zeljkovic Vreme: 20.02.2014 09:59h

    Koliko vidim na računu piše 32.100 dinara, a ne cifra a iz naslova.

  • Marija Zeljkovic Vreme: 20.02.2014 10:03h

    Koliko vidim na računu piše 34.100 dinara, a ne cifra a iz naslova.

  • Bojan Z. Vreme: 20.02.2014 10:27h

    Liči na nameštaljku. DDOR nezadovoljan gubitkom monopola u naplati osiguranja putem računa Informatike i vrlo je zainteresovana strana da napravi aferu. Zašto ovaj tekst nije na njihovu adresu je DDOR je ispostavio račun?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP