Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PALA KRV U BORBI ZA FOTELJU

Potukli se direktori u "Dunav osiguranju"!

Autor: S. Vojinović | 02.08.2014 - 12:26:00h | Komentara: 10

U zgradi „Dunav osiguranja“, u centru Beograda, pre dva dana potukli su se direktori! Posle borbe za fotelje je, kako saznajemo, buduća direktorka završila u Urgentnom centru, a morala je da interveniše i policija!

Dunav osiguranje

Dunav osiguranje | Foto: Nebojša Marković

 Do tuče je došlo u sektoru osiguranja, koje se nalazi u Kolarčevoj ulici.

- Jedan od odlazećih direktora tog sektora imao je ugovor na toj funkciji, a samim tim i pravo na kancelariju do 31. jula. Međutim, buduća direktorka, koja je trebalo da zasedne u fotelju 1. avgusta, toliko se trudila da ranije uđe u kabinet da je nekoliko dana unazad vršila pritisak da on izađe. Te svađe i prepucanjanje traju već danima, a sve je kulminiralo u četvrtak! Ona je uletela kod njega, počela je da viče, bilo je tu i sočnih psovki sa obe strane. On je gurnuo tako jako da je pala i povredila se. Odmah je pozvana Hitna pomoć, a na lice mesta došla je i patrola policije sa Savskog venca jer se na teritoriji te beogradske opštine desio incident. Buduća direktorka završila je u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede - priča za „Alo!“ izvor iz te kompanije.

Direktorka  završila u Hitnoj  posle tuče s kolegom

Direktorka završila u Hitnoj posle tuče s kolegom | Foto: Shutterstock / ilustracija

 U nameri da saznamo šta se zapravo desilo, juče smo pozvali odlazećeg generalnog direktora „Dunav osiguranja“ Marka Ćulibrka.


- Tačno je, desio se incident u sektoru osiguranja i ja sam naložio da se sprovede istraga. Ne znam detalje jer se taj sektor ne nalazi u zgradi u kojoj ja sedim. U pitanju je objekat u Kolarčevoj ulici. Dok se ne završi istraga, ne mogu ništa više da vam kažem - izjavio je za „Alo!“ Ćulibrk.
U policiji juče nismo mogli da dobijemo više informacija, osim da su na poziv izašli na lice mesta i da su napravili zapisnik.

Kompanija u buli, a oni se bahate!

I dok beleže gubitak od 4,2 milijarde dinara, njihovoj bahatosti nema kraja! Plata generalnog direktora „Dunav osiguranja” Marka Ćulibrka iznosi 670.000 dinara. On nije jedini zaposleni u „Dunavu” koji ima tako velika primanja! 
Plate nisu jedini izvori finansija zaposlenima u „Dunavu” jer po podacima iz Agencije za privredne registre 15 članova prima posebne naknade, a za te namene utrošeno je više od pet i po miliona dinara. Na osnovu informacija o rezultatu poslovanju za prvih šest meseci ove godine, rukovodstvo je potrošilo oko 48 miliona dinara na poklone i ručkove.

I ranije se tukli!

Inače, ovo nije prvi put da su se direktori tukli u toj kompaniji.
- Pre nekoliko meseci, dvojica najbližih saradnika direktora Ćulibrka potukli su se u kabinetu. Bilo je polivanja vodom, hvatanja za gušu, cepanja odela. Ma sramota - dodaje naš sagovornik iz te kompanije. 
Poslednji komentari
  • direktor Vreme: 02.08.2014 13:49h

    previse zlobe na malom prostori...jaooo Dunave... sve licni interes !! ubrzo ce svi "valjani " kadrovi otici kad to Nemac dovede u red jos malo pa ce septembar ;-)

  • Biljana Vreme: 02.08.2014 16:33h

    ,,Gde ja sedim" tipicno za direktore.E moj gospodine ti ne sedis nego valjda radis.

  • mirjana Vreme: 02.08.2014 16:53h

    Bravo, sto za fino ponasanje, sto za jos finije cifre koje se pominju. Takvo osiguranje ,, treba '' da zivi.

  • svetislav Vreme: 02.08.2014 16:57h

    ne tuku se zbog fotelje , vec zbog privilegija koje ta fotelja donosi , a oni to koriste maksimalno , dok obican svet jedva sastavlj kraj sa krajem ..

  • mirka Vreme: 02.08.2014 17:24h

    Takva osiguranja i ,,treba" da zive. Sto zbog ponasanja,sto zbog cifara u tekstu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP