Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POMOZIMO!

Poziv građanima da doniraju stvari za najugroženije sugrađane!

Autor: A. O. | 16.05.2014 - 13:34:00h | Komentara: 0

Građani će moći da u subotu 17. maja od 10 do 14 časova na Trgu Nikole Pašića da doniraju stvari neophodne za bolji kvalitet života naših najugroženijih sugrađana

Za naš Beograd

Za naš Beograd

Smart kolektiv i Forum poslovnih lidera Srbije pozivaju građane da se u subotu 17. maja priključe obeležavanju volonterskog dana „Naš Beograd”, koji svake godine promoviše solidarnost i lično angažovanje za dobrobit zajednice. Građani će na Trgu Nikole Pašića od 10 do 14 časova moći da doniraju stvari neophodne za bolji kvalitet života naših najugroženijih sugrađana, i to:

· Namirnice (brašno, ulje, pirinač, šećer i testenina) i sredstva za higijenu (deterdžent za pranje sudova, prašak za veš, sapun, šampon) za 300 najugroženijih penizionera Udruženja penzionera gradske opštine Stari Grad;
· Pelene veličine 4 i 5 za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj;
· Čistu i očuvanu odeću za decu i mlade od 5 do 19 godina, za decu koja žive ili rade na ulici, u saradnji sa Svratištem u Krfskoj.
Građani su i prošle godine imali priliku da se na ovaj način priključe akciji „Naš Beograd“, a tada je prikupljeno oko 300kg namirnica potrebnih za besplatno letovanje 100 dece sa invaliditetom Udruženja roditelja „Plava Školjka” i oko 500kg garderobe za Reciklažno sklonište Udruženja „Živimo zajedno“.
U okviru šeste po redu velike volonterske akcije „Naš Beograd“, koja će održati 17. maja, zaposleni iz kompanija ulepšaće centralne gradske parkove, vrtiće i škole. Kroz akciju „Naš Beograd“, Forum poslovnih lidera motiviše kompanije članice i njihove zaposlene da se volonterski angažuju, ulažući energiju, vreme i znanje u konkretne akcije za dobrobit zajednice. Na taj način društveno odgovorne kompanije pokazuju da su istinski lideri pozitivnih promena u društvu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP