Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STANKO SUBOTIĆ CANE ZA ALO!:

"Pre bih bio sa Arkanom nego sa Cecom!"

Autor: D. Ćuruvija | 17.09.2013 - 20:57:00h | Komentara: 3

Biznismen Stanko Subotić Cane (54), koji je po kuloarima dovođen u navodnu intimnu vezu sa pevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom (40), kategorički je juče demantovao za „Alo!” ove glasine, navodeći da se nikad ne bi upustio u vezu sa poznatom folk zvezdom.

Subotić sa advokatima juče ispred Specijalnog suda

Subotić sa advokatima juče ispred Specijalnog suda | Foto: Oliver Bunić

- To nema veze sa istinom. Pre bih bio sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom nego sa Cecom jer sam i ja upravo došao sa onoga sveta u kojem je sada Arkan - rekao je za naš list Subotić, kojeg je ovo pitanje iznenadilo.

Subotić je juče prvi put posle sedam godina došao na ponovljeno suđenje pošto je optužen da je organizovao grupu koja je krijumčarila cigarete devedesetih godina i tako oštetila budžet Srbije. On je negirao krivicu, tvrdeći da su postupak protiv njega montirali političari kako bi od njega iznudili novac.

ceca

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Masanori Jošida

TADIĆ: NISAM PRIMAO NOVAC OD CANETA!

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: FoNet

Bivši predsednik Srbije i DS Boris Tadić negirao je juče „pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću“ da je ikada primio bilo kakav novac od Stanka Subotića, kao i da je taj biznismen na bilo koji način finansirao DS od vremena kada je on stupio na njeno čelo. „Nikada ni ja, niti bilo ko od mojih saradnika nije vršio politički pritisak na njega, a njegove navode o montiranju sudskog procesa je besmisleno i da komentarišem“, naveo je Tadić u pisanoj izjavi.
- Priča oko mene i mog navodnog kriminala napravljena je u medijima 2000. i služila je raznim političkim grupama da destabilizuju protivnike koji su me poznavali, da me ucenjuju i da pokušaju da se domognu mog kapitala - rekao je Subotić, koji je naveo da su mu mesečna primanja oko 60.000 švajcarskih franaka.

On je optužio bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića da je 2003. pokrenuo istragu o krijumčarenju cigareta, a onda tražio novac od njega kako ga ne bi krivično gonio.

- Dolazio je kod mene u Francusku i Španiju, obletao oko mene i dostavljao mi detalje krivične prijave. On muca, jedva se razume šta priča, ali kada je tražio pare, onda je razgovetno tražio 200.000, 500.000 do 20 miliona evra. Tako je rođena akcija „Mreža” - istakao je Subotić.
On je rekao i da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić sa „najbližim činovnicima” vršio pritisak na njega.

- Sa Tadićem sam se sreo u Nemačkoj, a na sastanku su bili prisutni Miki Rakić i Vuk Jeremić. Tadić se interesovao moj lični odnos sa Đinđićem - rekao je Subotić, koji je naveo da je postupak protiv njega pokrenut kada je „preko Fonda za razvoj demokratije dao zadnju količinu novca, preko milion evra”.

arkan

Željko Ražnatović Arkan | Foto: Reuters

Rakić: Prilika da se ispitaju veze sa Šarićem

miodrag rakić

Miodrag Rakić | Foto: privatna arhiva

Potpredsednik DS-a Miodrag Rakić kaže da je dolazak Stanka Subotića u Srbiju idealna prilika da se ispitaju njegove veze sa Darkom Šarićem i firmama preko kojih je ovaj narko-bos prao novac.

- Za razliku od velikog broja političara, Stanka Subotića Caneta nikad nisam video. Ne želim da kometarišem odluke suda o prihvatanju desetostruko manjeg jemstva nego što je bilo ranije ponuđeno, ali smatram da je prisustvo Stanka Subotića u Srbiji odlična prilika za istražne organe da utvrde finansijsku povezanost Darka Šarica i kompanija pod njegovom kontrolom koje su služile za pranje novca i Stanka Subotića - kaže Rakić.

"Unakazio me  Dule Mucavi”
„Unakažen sam i satanizovan. Život mi je uništen poslednjih sedam godina. Znali su moju adresu u Ženevi i mogli su da me nađu, ali nisu hteli”, rekao je nakon suđenja za „Alo!” Subotić, koji je taksijem, u društvu advokata Radoslava Tadića, došao i odvezao se posle suđenja.
Svog zemljaka Dušana Mihajlovića, koji mu je, kako je rekao na sudu, obećavao da će lobirati u njegovu korist, nazvao je Dule Mucavi i naveo da su svi detalji susreta sa njim opisani u krivičnoj prijavi koju je ranije podneo protiv bivšeg ministra.

Poslednji komentari
  • Mima Vreme: 18.09.2013 07:50h

    Ej Svetlana i Ekrem je omastio brkove nesme nista reci pojobiga mrak!

  • Nemanjic Cg Vreme: 18.09.2013 12:11h

    da je komadant zivim nebi ti smijo ovako pricat vjeruj mi...

  • Pera Vreme: 18.09.2013 15:48h

    Dno Dna !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP