Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OČAJ U PORODICI UBIJENOG NAVIJAČA:

Pre nego što je izboden, Marko je nazdravljao što će postati ujak!

Autor: Novosti | 22.11.2014 - 23:21:00h | Komentara: 4

Momak koji je stradao u Istanbulu je samo nekoliko sati pre ubistva bio jako srećan, jer mu je sestra javila da će postati ujak.

Marko Ivković navijač

Marko Ivković  | Foto: Twitter / delije_net

Cela Srbija tuguje zbog tragedije koja se desila u dalekom Istanbulu. Uoči meča Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, 25-godišnji Marko Ivković uboden je tokom opšteg meteža ispred dvorane “Abdi Ipekči”, posle čega je podlegao ranama.
A ovaj momak je zajedno sa drugovima želeo da bodri crveno-bele u novom evroligaškom okršaju. Nije pravio incidente i bio je pravi dečko za primer, o čemu svedoče brojni poznanici. Završavao je studije geodezije u Novom Sadu. Živeo je sa majkom i sestrom u Zemunu, i imao dugogodišnju devojku.
A njegova životna priča nije bila laka – 1992. godine je, pišu “Novosti”, tokom sukoba na teritoriji Dalmacije, njegov otac izgubio život.
- To je bio veliki udarac za njega, da kao dečak ostane bez očinske figure, ali nastavio je da ide pravim putem i bori se kroz život – rekao je Markov zet, Đorđe Jankelić, koji se pre samo četiri meseca oženio sestrom ubijenog navijača.

Marko Ivković u Istanbulu

Marko Ivković sa drugovima u Istanbulu

Pre nego što mu je nož zabijen u srce, Marko bio neizmerno srećan, jer mu je sestra javila da je u drugom stanju. Kažu, pevao je od sreće.
- Marko se popeo na jednu od stolica i podelio vest sa nama. Nazdravili smo, to je slika koju neću moći da zaboravim dok sam živ. Bio je tako srećan, a sada ga nema. Znam da se o svakom pokojniku priča sve najlepše, ali naš ubijeni “brigadir” je zaista bio zlatan momak – rekao je jedan od „delija“ koji je poznavao Marka.
Sahrana Ivkovića održaće se u ponedeljak od 15 sati na Bežanijskom groblju.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 23.11.2014 12:11h

    Tresla se gora rodio se mis. Sad bar znaju samoproglaseni branioci tradicije i ostalih budalsstina kako je onima kad takvi kao oni ovde biju i ubijaju strance i ostale, a onda posle kriju pocinioce.

  • naca Vreme: 23.11.2014 20:07h

    Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin…..nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

  • ZokaZR Vreme: 24.11.2014 20:06h

    Sramota sta zalimo ..Ja sam odrasla sam u jako siromasnoj porodici..Od svoje 15-te radim,ponekad i po dva posla.Troje njene dece su radno spospobni!!!Ja sam u njihovim godina odavno zivela od svojih deset prstiju!!!

  • ivica Vreme: 24.11.2014 22:18h

    Postovanje, suvise blage kazne.1400cm3 je ok, ali i ta vozila znaju biti jaka tj kw. Po meni bi trebalo i ranije da pocinje zabrana upravljanja od 22h pa do 06h.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP