Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HULIGANI GA TUKLI BEJZBOL PALICAMA

Prebijen srpski mladić u Zagrebu

Autor: Blic | 27.07.2015 - 17:45:00h | Komentara: 1

Huligani sa bejzbol palicama na železničkoj stanici u Zagrebu uleteli su u voz i pretukli J. G. (21) iz Silbaša, koji je krvav i sa teškim povredama putovao do Slovenije.

Bejzbol palica Nasilnik

Mladića udarali bejzbol palicama | Foto: Profimedia

- Bio sam pospan, jer je bilo jutro. Voz se zaustavio na železničkoj stanci u Zagrebu. Video sam grupu momaka koji su u rukama držali bejzbol palice. Uleteli su u voz i psovali nam majku srpsku. Udarali su mlađe. Starije nisu dirali. Tukli su me pesnicama i palicama kako po glavi, tako i po celom telu. Uspeo sam da vidim da su tukli još jednog momka iz Rume. Trajalo je kao čitavu večnost... Odjednom je neko povikao: „Policija“ i svi su se razbežali - kaže J. G., koji nije želeo da se njegovo ime pominje u novinama strahujući za svoju bezbednost.

Kaže da su pojedini momci nosili obeležja sa natpisima „Bad Blue Boys“, po kome su prepoznatljivi navijači zagrebačkog Dinama, i da mu nije jasno iz kog razloga su tukli momke u vozu.

- Ne znam koliko je još momaka dobilo batina, jer sam bio u šoku i sve me je bolelo. Nisam mogao da se pomeram i jedva sam govorio - priča J. G. za "Blic".

Kaže da ne zna ko je zvao policiju, ali da je pripadnik policije razgovarao s njim i uzeo mu podatke.

- Policajac me je pitao da li mi treba lekarska pomoć i odgovorio sam mu da on zaključi na osnovu toga kako izgledam, jer sam krvario. Međutim, dobio je poziv da dođe u obližnji park, gde se takođe dogodio incident u kom su učestvovali navijači. Policajac me je napustio... opširnije pročitajte na blic.rs

Poslednji komentari
  • Zeljko Vreme: 27.07.2015 18:04h

    Ovo covjek da ne povjeruje. Premlatiti nekoga samo zato sto je Srbin . Hrvatska clanica EU. Da se razumijemo ovo se moze svugdje desiti ali da se mladicima ne pruzi hitna ljekarska pomoc. Sta se to desava u Hrvatskoj i da li bi ministarstvo vanjskih poslova Srbije trebalo da izda upozorenje Srpskim gradjanima da idu na svoju odgovornost u Hrvatsku i kroz Hrvatsku.Imamo primjer da premijer Milanovic pise g-dinu Platiniju gdje moli da se Hrvatska ne kazni strogo vezano za nacisticke simbole koji su se pojavili.Gdje napominje da je u Hrvatskoj bilo mnogo vise partizana od ustasa. Pa gdje su sad ti partizani , sta je sa ostalim putnicima zasto im niko nije pruzio pomoc.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP