Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIKOLIĆ NA NAJODVRATNIJI NAČIN POKUŠAO DA NAS UĆUTKA

Predsednik ugrozio život novinarki Alo!

Autor: Redakcija Alo! | 13.05.2015 - 23:00:00h | Komentara: 35

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića dva dana uzastopno na najgrublji mogući način i uz brutalne šovinističke ispade napada našu koleginicu koja je njemu, kao predsedniku svih građana ove zemlje, zasmetala zbog svog imena, prezimena i mesta rođenja. Jer ona se ne preziva na “ić” i nije rođena u Beogradu ili Kragujevcu, već u Prizrenu, ali je zasigurno veći srpski patriota od onih koji su zgrnuli bogatstvo na državnim jaslama pod maskom patriotizma.

Šef države  pozvao na linč  novinarke „Alo!“ samo zato što je rođena u Prizrenu

Šef države pozvao na linč novinarke „Alo!“ samo zato što je rođena u Prizrenu | Foto: Dušan Milenković

Tomislav Nikolić je ovim po ko zna koji put dokazao da nije dostojan funkcije koju obavlja. Usudio se da svojim građanima prebrojava krvna zrnca i njima i njihovim porodicama na čelu crta metu u trenucima dok nad celim regionom lebdi opasnost od etnički i verski motivisanih nemira.


Za šta je kriva naša koleginica? Kriva je što se usudila da savesno obavlja svoj posao, i postavi nezgodna pitanja i istraži u kakvoj raskoši živi porodica predsednika Republike dok njegovi građani jedva preživljavaju. Kriva je zato što želi da se bavi svojim poslom i zarađuje hleb u zemlji od koje predsednik Nikolić ovakvim istupima u javnosti stvara lovište u kojem su na meti svi oni koji drugačije misle ili se drugačije prezivaju. Kriva je jer je rođena u gradu koji pripada Srbiji.

Ekipa “Alo!” sastavljena od novinara i fotoreportera i prekjuče je, kao i svakog dana, radila svoj posao. Otišla je do vile na Dedinju da s dužnom pažnjom proveri novinarsku informaciju. Ispostavilo se da je to vila u kojoj živi predsednikov sin. Predstavili su se i uredno se legitimisali. Želeli smo da istražimo i tu temu, kao i sve druge teme, jer smatramo da građani Srbije imaju pravo da znaju kako ljudi koje su birali na najviše državne funkcije i njihove porodice žive. Kabinet predsednika države već godinu dana ne odgovara niti na pozive, niti na poruke naših novinara.

Ni u jednom trenutku nismo, niti bismo ugrozili bezbednost predsednika države ili članova njegove porodice. S druge strane, predsednik države i njegovi saradnici su na najbrutalniji način ugrozili život naše koleginice objavljujući sve njene lične podatke i indirektno je optužujući za terorizam. Za razliku od predsednika države, koji se brutalno obrušio na našu novinarku, nismo posle prvog napada želeli da reagujemo, već smo želeli da predsedniku i njegovim saradnicima ostavimo vremena da razmisle o svojim nerazumnim postupcima i izvine se.

Umesto izvinjenja, stigao je novi napad. To ne možemo da oćutimo. Zbog naše koleginice, zbog profesije, zbog istine i svih građana Srbije. Da li je u Srbiji dozvoljeno samo se prezivati Nikolić ili se zvati Stanislava i Vuk? Sram Vas bilo, predsedniče! Nećete nas ućutkati!

Novinarki pozlilo zbog napada, reagovala Hitna pomoć!


Zbog brutalne dvodnevne kampanje koju protiv naše novinarke vodi predsednik države krijući se iza svojih saradnika, našoj koleginici juče je pozlilo. Ona se nakon najnovijeg napada s Andrićevog venca onesvestila, pa je morala da reaguje Hitna pomoć.

Poslednji komentari
  • Toma Grobar, zvani diploma Vreme: 14.05.2015 00:39h

    Ja kad krenem da kradem ne umem da stanem.....volem da kraduckam, nema kod mene da sam znao ja bi stao :)

  • vesna Vreme: 14.05.2015 00:39h

    Kada mu facu pogledam odmah me asocira na Seselja!

  • Srbin Vreme: 14.05.2015 00:55h

    ovu vlast pod hitno ukloniti!!!!lopovi,antisrbi,doveli celu drzavu do dna!!!

  • nedjo Vreme: 14.05.2015 01:58h

    sramota

  • pedja Vreme: 14.05.2015 07:18h

    Kim il Toma i njegova dinastija sasvim zasluženo uživaju u blagodetima vlasti posle dugogodišnje stiropror borbe za dostojanstvo Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP