Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZORANA:

Premijeru kažem ono što mislim!

Autor: E. A. | 08.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je juče da je bolje izvršiti rekonstrukciju Vlade ukoliko to može da dovede do boljeg rada, nego čekati “neki period”.

Ne plaši se rekonstrukcije: Zorana Mihajlović

Ne plaši se rekonstrukcije: Zorana Mihajlović | Foto: Bojana Anđelić

Mihajlovićeva je, uz napomenu da je rekonstrukcija Vlade pozitivna stvar, za TV B92 navela da je njen stav, što se tiče rekonstrukcija, da ih treba uraditi ukoliko će dovesti do boljih rezultata. “Ne razmišljam o tome da li ću ja biti u sastvu sledeće vlade... Moje mišljenje, inače, o rekonstrukcijama je da, ako mogu da donesu bolje, šta god bolje mogu da donesu, hajde da ih činimo, nego da čekamo neki period zato što to tako mora - ne mora ništa (da čekamo) hajde da menjamo ako može bolje”, poručila je Mihajlovićeva.

Upitana da prokomentariše to što je u Vladi neki vide kao premijerovog čoveka, ali i kao solo igrača i da li premijeru može da kaže “ne”, ona je rekla da premijeru uvek može da kaže ono što misli. “Uvek mogu da kažem sve što mislim, dakle, svom premijeru, ali i svom predsedniku stranke... i mislim da to nije pitanje da li ste vi nečiji igrač nego da li imate svoj stav”, rekla je Mihjalovićeva, koja je i potprdsednik SNS-a. Ona je naglasila i da je “bolje da svi uvek imaju svoj stav, da sedimo i zajedno donosimo određene odluke”.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 08.01.2015 09:13h

    Ko je pametan, on ima nesto i da kaze pametno. Ja razumem, u potpunosti gosp. Mihajlovic, pametna, samosvesna,hrabra ne zavisi ni od koga ima posao i van Vlade... A svi ostali "cutolozi" strahuju za svoju fotelju, pa nemaju ni sta da kazu, jer nisu sigurni sta misli gosp. Premijer. Jadna li je ova nasa Vlada u kojoj vlada jednoumlje... Ili kako on misli ili nikako i TACKA!

  • duplo nista Vreme: 08.01.2015 10:28h

    Ja bih dao naslov: najvece razocaranje posle promena 2012.te. U svakom pogledu, moralnom, intelektualnom, ljudskom. Ako svaka administracija ima jastreba onda je to Zorana. Prica i samo prica, rezultati duplo nula, al je zato prva da udara i gde treba i gde ne treba...

  • gaga vuk Vreme: 09.01.2015 00:55h

    Kad bi to bila istina sto govorite i dalje bi bili ministarka za energetiku, za koju ste bar pet puta sstrucniji od g-dina Antica, ali necete da se odreknete vlasti zbog BOLJITKA GRADJANA SRBIJE, svi Vam verujemo.

  • Rajko Vreme: 09.01.2015 06:30h

    Važno je samo da nema dlake na jeziku .....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP