Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HAOS U SAOBRAĆAJU ZBOG KIJAMETA

Preprečio se autobus u Svetog Nikole

Autor: Tanjug | 06.02.2015 - 18:26:00h | Komentara: 0

Saobraćaj u Beogradu usporen je zbog poprečenog vozila javnog gradskog prevoza u višim delovima grada, izjavio je večeras direktor Službe za komunikacije i koordinaciju sa gradjanima grada Beograda Darko Glavaš.

Sneg

Sneg na drumovima| Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je precizirao da se autobus privatnog prevoznika preprečio u Ulici svetog Nikole, bivšoj Ulici Baje Sekulića, tako da su u jednom momentu linije 26, 26P i 25 saobraćale skraćenim trasama.
Glavaš je rekao Tanjugu da je saobraćaj u prestonici otežan i usled velikog broja zastoja zbog manjih sudara, uparkiravanja i isparkiravanja privatnih vozila i neprilagodjene brzine uslovima puta, ali da su kolovozi očišćeni, intenzitet padavina smanjen, pa se sve, kako je rekao, rešava relativno brzo.

Prema njegovim rečima, i linije koje idu ka Mirijevu IV bile su preusmerene na okretnicu Mirijevo II, ali su i ti problemi u međuvremenu rešeni.

"Takođe je postojao zastoj u Ulici cara Nikolaja Drugog koji se odrazio na linije 19, 22, 29 i 83 u trajanju od 15 minuta, koji je takodje rešen", rekao je Glavaš.
On je dodao da se očekuje da se intenzitet padavina nastavi tokom noći, da je do sada, po nekim prognozama, palo oko tri centimetra snega, a da se očekuje još dodatnih pet centimetara do jutra.
"Kako se smanjuje intenzitet padavina tako se intenzivno raščišćavaju svi problemi koji su bili na ulicama, ali stoji apel štaba da svi učesnici u saobraćaju prilagode brzinu uslovima na drumu i da obavezno koriste zimsku opremu," rekao je Glavaš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP