Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NASILJE NA NOVOM GROBLJU

Pretučen fotoreporter "Alo!" na sahrani odbornika SNS!

Autor: Redakcija Alo | 30.07.2013 - 14:54:00h | Komentara: 5

Fotoreporter lista "Alo!" pretučen je danas na sahrani Spasoja Sprema (51), oca manekenke Kristine Spremo (23), učesnice prve sezone rijalitija “Parovi” i odbornika Srpske napredne stranke u opštini Savski venac!

fotoreporter

Pretučen fotoreporter Alo! novina | Foto: Shutterstock

Napad se dogodio oko 13.30, na Novom groblju u Novoj Pazovi, nakon sahrane, a fotoreportera "Alo!" je jedan od prisutnih udario šakama tri puta u glavu!


- Bio sam sam udaljen 30-tak metara od mesta sahrane, a kolega novinar je stajao u blizini. Niko od prisutnih nas nije upozorio da nije dozvoljeno snimanje, niti nam je takvo što bilo čim nagovešteno. Nakon sahrane, prema meni su se zaputila trojica prisutnih, od kojih mi je jedan rekao: "Šta to snimaš?!".

Napadač sa sahrane

Ovo je muškarac koji je udario našeg fotoreportera | Foto: ALO!

Rekao sam mu da sam poslat od strane redakcije na novinarski zadatak, ali je on pokušao da mi zgrabi fotoaparat. Uspeo sam da otrgnem fotoaparat, a taj napadač me je tri puta udario šakom u potiljak.

Potom je prema meni krenulo još nekoliko prisutnih muškaraca, koji su možda hteli da smire situaciju ili da me biju.
Pobegao sam prema automobilu, a taj napadač je trčao za mnom dok ja i novinar nismo seli u kola u kojima nas je čekao vozač redakcije - ispričao je fotoreporter "Alo!", koji iz bezbednosnih razloga, ne želi da mu se spominje ime.

sahrana

Kristina Spremo u pratnji rodbine| Foto: ALO!

Naš fotoreporter je dao izjavu policiji u Novoj Pazovi, a zbog bolova u glavi se javio lekaru. On je uspeo da snimi napadače, a njihove fotografije su prosleđene policiji. Naš portal će, takođe, da objavi fotografije napadača.
Redakcija lista "Alo!" najoštrije osuđuje napad na našeg fotoreportera i traži od nadležnih da što pre pronađu i kazne počinioce.
U stanu je, navodno, bilo tragova krvi, a spekuliše se da je, pored uzglavlja njihovog kreveta, pronađena manja količina narkotika. Tačan uzrok smrti pokazaće obdukcija i toksikološki nalazi.
Poslednji komentari
  • maraja Vreme: 30.07.2013 15:48h

    HOCE LI IKAD IKO STATI U KRAJ OVIM NADROGIRANIM I NADOBUDNIM HULIGANIMA,,,,NE HOTEELSKI SMESTAJ U ZATVORIMA NEGO GOLI OTOK,,,,,PA IM VISE NEBI PADALO NAPAMET,,,,E TITO ,,,,,BIO SI ZAKON,,,,ZA SVE

  • zoran m. Vreme: 30.07.2013 17:09h

    Zar sve sto je u vezi sa SNS mora da bude primitivno, bahato i siledziski? Ovo je jos jedan primer izivljavanja njihovih simpatizera ili clanova.

  • goxy Vreme: 31.07.2013 07:17h

    Ti funkcioneri sns-a sa Savskog Venca su najbahatija stvorenja a sve je to u duhu njihovog predsednika opstinskog odbora SNS-a sa Savskog Venca ,,gospodina''Zrnica. Bruka sta se sve navuklo po stranci.Sramota me je nekada sto sam clan SNS-A zbog takvih bahatih funkcionera !

  • Đole Vreme: 31.07.2013 09:43h

    Šešeljeva škola, pa nisu daleko odmakli

  • gehenna Vreme: 01.08.2013 21:29h

    Prvo: saučešće porodici. Drugo: niste poznavali čoveka da biste nagađali kojekakve bljuvotine. Treće: komentatori koji iznose notorne laži su pokazatelj čuvene da što si uspešniji i vredniji to više zavide, a tako se ne stvara budućnost. U prevodu: ko ne zna a zna da ne zna - uputi ga, ko ne zna a ne zna da ne zna - izbegavaj ga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP