Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠOKANTNO!

Pretučen poslanik na Vulinovoj žurki!

Autor: Blic | 23.03.2015 - 20:46:00h | Komentara: 0

Narodni poslanik stranke Zajedno za Srbiju Blagoje Bradić (60) brutalno je pretučen u petak uveče u Nišu posle skupa Pokreta socijalista i razgovora sa liderom ove stranke Aleksandrom Vulinom, saznaje “Blic”.

Blagoje Bradić

Blagoje Bradić | Foto: K. Kamenov

 
Bradića su pretukla trojica mladića na stepenicama restorana u okviru zgrade Univerziteta u Nišu, gde se održavala svečana večera posle skupa Vulinovog Pokreta socijalista. Restoran je zatvorenog tima i na večeri su bili isključivo gosti i članovi Vulinove stranke.
Kako “Blic” saznaje, poslanik Zajedno za Srbiju bio je gost na skupu Vulinove stranke, a potom i na večeri. Neposredno pred batinanje on je razgovarao sa Vulinom, a potom je krenuo kući.
- Sve se dogodilo oko 20 časova. Bradić je krenuo sa večere i u trenutku kada se spuštao niz stepenice restorana za njim su se pojavila tri momka. Počeli su da ga guraju, on ih je upitao: „Šta vam je, ljudi, zašto ovo radite?“, a onda su počeli da ga udaraju - kaže izvor “Blica”.
Kako dodaje, Bradića su mladići udarali po celom telu i glavi. On je odmah po batinanju oko 20.45 slučaj prijavio policiji, a potom se javio i u Dom zdravlja u Nišu. Bradiću su konstatovane lakše telesne povrede, a on je juče ujutro pomoć lekara potražio i u niškom Kliničkom centru jer se nije osećao dobro.

Izvor “Blica” navodi da su na telu i licu poslanika vidljive povrede i ogrebotine.


U niškoj policiji nezvanično navode da poslanika niko nije pretukao već da je sam pao na stepeništu.

- On je sam pao jer je bio pijan - kažu za “Blic” u policiji i potvrđuju da se Bradić javio u stanicu i prijavio da je pretučen.

Juče nije bilo moguće dobiti izjavu pretučenog poslanika. O čemu je razgovarao sa Vulinom i zašto je bio gost na večeri, nije poznato ni u njegovoj stranci Zajedno za Srbiju. U stranci Dušana Petrovića potvrdili su za “Blic” da je poslanik napadnut. Navode da je Bradić u teškom psihofizičkom stanju i da će se obratiti javnosti kada bude mogao.

- Tražimo hitnu i efikasnu istragu nadležnih čiji će rezultati biti predstavljani javnosti u najkraćem roku. Fizičko nasilje je nedopustivo u civilizovanom i demokratskom društvu - kažu za “Blic” u ZZS.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP