Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MISTERIOZNA BOLEST NAPALA FOLK DIVU

Prijatelji ne znaju od čega Ceca boluje!

Autor: D. Ćuruvija - D. Tripić | 20.09.2013 - 21:00:00h | Komentara: 9

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) juče nije došla na suđenje jer joj je pozlilo, pa je prebačena u bolnicu, izjavio je njen advokat Goran Petronijević. Međutim, njeni bliski prijatelji i otac Slobodan Veličković juče o tome nisu imali pojma?!

Ceca

Svetlana Ražnatović | Foto: D.Goll

- Sudija, 40 minuta pre suđenja trebalo je da dođe kod mene u kancelariju, ali mi je javila da joj je pozlilo, da se oseća malaksalo i da bukvalno jedva stoji. Prebačena je u zdravstvenu ustanovu - opravdao je razloge nedolaska pevačice njen advokat, obećavajući da će sudiji doneti lekarski izveštaj u naredna tri dana. Nije mogao ni da precizira u koju je bolnicu primljena. Kasnije se nije javljao novinarima za dodatne informacije o stanju njegove klijentkinje.


Kada ga je sudija Danijela Koš upitala da li je Ražnatovićeva mogla da priča telefonom, advokat je odgovorio da jeste i da mu je rekla da je voze u bolnicu. Sudija Danijela Koš se potom obratila i Cecinom zetu Predragu Ocokoljiću, pitajući ga za njeno zdravlje.

- Vi živite s njom. Da li se žalila na neke tegobe? - upitala je Ocokoljića interesujući se da li su zdravstveni problemi folkerke akutni ili hronični kako bi mogla da odredi datum sledećeg ročišta.

Ceca

U poslednja dva dana žalila se da se oseća loše: Zet Predrag Ocokoljić | Foto: D.Goll

 
- Ne znam šta je bilo jutros jer sam ranije stigao u sud, ali se u poslednja dva dana žalila da se oseća loše - kratko je rekao Cecin zet.
Cecini bliski prijatelji, pevačica Mira Škorić, njena nerazdvojna frizerka Svetlana Bubanja Bucka i Sreten Radović, ne znaju da je folk pevačica bolesna, dok nam je Cecin otac Slobodan rekao da „on nije ovde“ (?!). Jedan njen prijatelj nam je čak rekao da se sa njom čuo u toku prepodneva i da mu se nije žalila.

Suđenje Ražnatovićevoj i Ocokoljićevoj zbog optužbi da su 2007. pretili direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću odloženo je za 25. novembar. Cecu je juče čekalo nekoliko fanova, koji su u ranu zoru došli pred Palatu pravde. Njih četvoro je strpljivo čekalo kraj suđenja, a onda su se obožavatelji fotografisali sa Ocokoljićem, koga su zamolili da pevačici prenese pozdrave, poželevši joj brzo ozdravljenje. Poznata pevačica i njen zet terete se za krivično delo nasilničkog ponašanja, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Treba da svedoči na Lukinom suđenju
Ražnatovićeva u ponedeljak treba da svedoči u procesu Luki Bojoviću i drugim pripadnicima zemunskog klana optuženim za više ubistava i pokušaja ubistava. Specijalni sud u Beogradu u junu kaznio Ražnanovićevu sa 50.000 dinara jer se nije odazvala pozivu na svedočenje. Ona je trebalo da bude saslušana kao svedok povodom ubistva Branka Jevtovića Jorge 2004. Njeno svedočenje tražila je odbrana Bojovića, pošto je Jorgina devojka Ivana Tulović Buha (32), sada supruga Ljubiše Buhe Čumeta, povezala njegovo ubistvo sa Bojovićevom grupom. Prema njenom svedočenju, Jorga je u više navrata tražio od Cece navodni dug od 4.000.000 maraka od transfera Lazetića iz Fudbalskog kluba Obilić u turski Fenerbahče, ali su na njegove pozive odgovarali pored ostalih Milorad Ulemek Legija, Bojović i Ražnatovićeva sestra i pretili mu smrću. Ceca je za „Alo!“ letos demantovala ove tvrdnje.

Poslednji komentari
  • Advokat Vreme: 20.09.2013 23:20h

    Vala i meni bi pozlilo da znam da trebam da svedočim na Lukinom suđenju u ponedeljak! Ne znam sta je tu cudno.. :D

  • nemirkov Vreme: 21.09.2013 01:41h

    Od SUDITISA.. Opasna boles koja napada postene koji su nekako zaradili milione. Veoma opasna Boles

  • milan Vreme: 21.09.2013 02:04h

    normalno da ne znaju da je bolesna,kada je zdrava kao dren!iskreno se nadam da ce zakaciti malo robijice!

  • zoran m Vreme: 21.09.2013 10:39h

    Ta misteriozna bolest se javlja kad se neko inficira zatvorom Ako se ne izleci a oslobadjajuca presuda je lek mora da lezi u stacionaru koji se zove i zatvor Jednom je prosla sa kucnom negom valjda nece opet

  • Anastasija Vreme: 21.09.2013 11:41h

    Hahaha.. Pa verujem da tu ni konzilijum lekara ne bi mogao da postavi dijagnozu..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP