Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRAVO!

Prikupljaju novac za izgradnju kuća u Krupnju!

Autor: M.K. | 19.05.2014 - 17:20:00h | Komentara: 0

Zahvaljujući ljudima dobre volje u Krupnju bi uskoro trebalo da počne izgradnja kuća onim domaćinstvima koja su zbog poplava i klizišta potpuno ostala bez krova nad glavom. Boško Kozarski i Saša Borojević zajedno sa svojim prijateljem bivšim bokserom Nenadom Borovčaninom, ali i drugim svojim prijateljima, koji su u nedelju odneli pomoć u hrani i vodi građanima Krupnja, uveliko prikuplja sredstva za izgradnju prvih kuća porodicima koje su najugroženije.

Krupanj

Krupanj

 Inače, UMS i Artimedija, koje i vode Borojević i Kozarski osnovali su danas fond “Novi dan - novi život” koja prikuplja novac za izrgradnju i sanaciju porušenih i poplavljenih domova. 

Krupanj

Pomoć stiže meštanima Krupnja

 - Prilikom posete Krupnju, kada smo odneli pomoć, razgovarali smo i sa ljudima koji su ostali bukvalno bez krova nad glavom. Njihove suze i bol su nešto što je nemoguće opisati i što duboko pogađa u srce. Zato smo odlučili da preko svojih kontakata, prijatelja, svih drugih ljudi dobre volje, ali i fonda koji smo osnovali, prikupimo sredstva za izgradnju i obnovu kuća. Apelujem i na druge da nam se u ovoj akciji priključe. Ovim ljudima je neophodna pomoć svih nas, oni ne mogu sami - kaže za “Alo!” Kozarski.
On poziva sve građane i da u školu “Artimedija”, u Bulevaru vojvode Mišića, donesu sredstva za ličnu higijenu, konzerviranu hranu i flaširanu vodu, koju će u subotu transportovati do najugroženijih delova Srbije kojima je ta pomoć neophodna. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP