Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PODRŠKA REFORMAMA

Privrednici Beograda podržali Vučićeve mere

Autor: Beta | 09.04.2014 - 17:25:00h | Komentara: 1

Beogradski privrednici, na danas održanim skupovima u Privrednoj komori Beograda, podržali su inicijative i najavljene programske mere budućeg mandatara Aleksandra Vučića.

- Nama treba posla i u tom smislu očekujemo da najavljene mere što pre budu stavljene u funkciju razvoja ekonomije i rasta zaposlenosti - navodi se u saopštenju beogradske komore.
Kako se ističe, Privredna komora Beograda je spremna da sarađuje sa novom Vladom Srbije i aktivno doprinese ostvarenju najavljenih ciljeva ekonomske politike i privlačenja investicija.
Kako su ocenili beogradski privrednici, najavljena okosnica programa ohrabruje privatnu inicijativu i utemeljuje rad svih državnih organa na stvaranju boljeg ambijenta za investiranje i poslovanje.
Predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković je izrazio spremnost da se ta komora "svim svojim resursima aktivno uključi u izradu i implementaciju strategija razvoja koje nedostaju Beogradu i Srbiji".
- Srbija ide ka tome da bude najbolje, najsigurnije i najbezbednije mesto za investiranje u jugoistočnoj Evropi - istakao je Janković.
Poslednji komentari
  • vlajko Vreme: 09.04.2014 19:29h

    Privredna komora Beograda ima resursa kao sto njihov dozivotni predsednik ima diplomu. Jedina veza PKB sa privredom su tuzbe koje PKB podnosi protiv privrede za clanarinu za 2012-tu i 3013-tu godinu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP