Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVE ZA LEPOTU

Prodaju njive i grobna mesta da bi "peglali" lice

Autor: Blic | 19.03.2015 - 22:30:00h | Komentara: 0

Da bi zategla lice, skinula višak sala sa stomaka i uklonila podočnjake, jedna starija gospođa iz Beograda prodala je svoje grobno mesto.

Operacija

Ilustracija | Foto: Profimedia.rs

 
Primer ove gospođe pokazuje da su i muškarci i žene na sve spremni u nameri da obave estetsku operaciju, čak i kada nemaju novca. Kako je za "Blic" potvrđeno u ordinacijama, događa se da pacijenti prodaju porodični nakit, njive, kao i da se zadužuju u banci da bi platili ove usluge.

- Imali smo pacijentkinju od 70 godina iz Beograda koja je igrala tango i sa svojim partnerom išla na takmičenja. Kada je došla kod nas želeći da se ulepša, rekla nam je da je došla do novca tako što je prodala porodičnu grobnicu. „Baš me briga gde ću da legnem kad umrem, hoću sada da mi lice bude zategnuto i da i dalje budem lepa“, objasnila je - priča za "Blic" dr Milan Colić, plastični hirurg.

Nekada su estetske operacije bile sporadične, danas za pojedine postoje i liste čekanja. Sagovornik "Blica" ističe da su oba pola spremna da odu pod nož da bi izgledala mlađe, mršavije i lepše. I svi isto traže - zatezanje lica, stomaka, zadnjice, liposukciju, operaciju nosa, kapaka, podvaljka, obavljaju i transplantaciju kose. S razlikom što muškarci ne ugrađuju silikone, ali česte su operacije uvećanja penisa, a nešto ređe one koje za cilj imaju smanjenje polnog organa. Korekcija grudi, i to za muškarce, u pojedinim bolnicama postoji kao usluga.

Opširnije pročitajte na blic.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP