Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

„FEJSBUK“

Prokupačka „Tračara” uznemirila političare

Autor: Ljubiša Mitić | 08.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Već skoro mesec dana na „fejsbuk“ profilu “Tračara Prokuplje” izlaze neprovereni detalji iz privatnih života građana, poznatih i javnih ličnosti u Prokuplju.

Uglavnom se iznose podaci iz privatnog i ličnog života, od toga ko se s kim nalazi tajno i ima ljubavnu vezu, do seks afera i krađa koje se navodno dešavaju u javnim preduzećima. Na meti su najčešće opozicioni DS, URS, kao i vladajući SPS.


Iz tekstova koji se objavljuju građani Prokuplja mogu samo da pretpostave ko stoji iza “tračare”. Saznajemo da je podneto nekoliko prijava policiji protiv zasad N. N. lica koje je odgovorno za “fejsbuk” profil, ali je tračara i dalje aktuelna. Kako nezvanično saznajemo u policiji, očigledno je da iza ovog profila stoji neko ko poznaje zakon, pa su sve klevete i optužbe u domenu privatnih tužbi.

Dodatnu zbrku oko toga ko stoji iza “tračare” uneo je i portal „eizbori.com“, koji je pre nekoliko dana objavio da iza nje stoji predsednik SNS-a u Prokuplju Darko Laketić.

- Ja sam već podneo krivičnu prijavu zbog teksta na tom portalu i fotomontaže sa mojim likom koja ide uz tekst. Krivična prijava je podneta protiv N. N. lica, pa nadležnima ostavljam da urade svoj posao - prokomentarisao je Laketić.

Prozvani na ovom profilul kažu da imaju problem kako da zaštite sopstvene porodice, pre svega decu, od uvreda i laži koje se o njima iznose. “Tračara” ih optužuje da kradu, da imaju intimne odnose s rođacima, seksualne afere sa maloletnicama...
Tako je objavljeno da direktor prokupačke bolnice i predsednik URS-a u Prokuplju Dragan Dinić spava sa maloletnicama kako bi zauzvrat dobile posao u bolnici, za bivšeg direktora Turističkog sportskog centra Vanju Stojanović se tvrdi da je ukrao LCD televizor iz preduzeća, za Gorana Mrdakovića, predsednika Izvršnog odbora DS-a, da spava sa svojim radnicama i da im to naplaćuje po 5.000 dinara itd. Jedina osoba iz SNS-a koja se našla na “fejsbuk” strani je Milica Erić, penzionerka i zamenica predsednika opštine Prokuplje.
Ona je prozvana da spava sa znatno mlađom osobom, doslovce imenovanom, sa kojom je u bliskim rodbinskim vezama! Zbog ovih i sličnih komentara koji su postavljani na profilu “Tračara Prokuplje”, većina prozvanih se obratila prokupačkom sudu i policiji.
 
Poslednji komentari
  • Vlada Vreme: 12.06.2013 20:07h

    Diretor LOPOV iz PSS Prokuplje nema para ni knjižicu zdravstvenu da overi ,već radnici sami plaćaju zdravstvene usluge .A za svoj auto privatni RENO SENIK platio 40 000 dinara. Servisiranje. IMA LI PRAVDE.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP