Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAJSTARIJI ZANAT PRESELIO SE SA ULICE NA DRUŠTVENE MREŽE

Prostitucija cveta na internetu!

Autor: Ekipa Alo! | 14.04.2015 - 15:00:00h | Komentara: 2

Uprkos hapšenjema poznatih starleta i onih koje svakodnevno hapse po ulicama, prostitucija cveta na društvenim mrežama, gde se veoma lako može zakazati seks sa muškarcima, transvestitima, ženama u godinama... Na raznim sajtovima, bez prikrivanja, klijenti mogu da gledaju eksplicitne fotografije, uslove, ponudu „radnji“ i cenovnik.

Dogovori o intimnim  druženjima padaju preko sajtova za druženje

Dogovori o intimnim druženjima padaju preko sajtova za druženje | Foto: RAS

- Ja sam Violeta i moja cena je 100 evra na sat. U cenu je uračunat moj smeštaj u Beogradu, koji je na dobroj lokaciji. Vreme druženja je oko jedan sat, a dajem popust za svaki naredni put. Imam 22 godine, studentkinja sam, atraktivna, seksi i negovana. Dobra sam u krevetu jer volim seks i uživam u njemu. Visoka sam 175 centimetara, teška 69 kilograma, a veličina grudi mi je četiri. Bitna mi je higijena i ako ti ovo odgovara, pozovi - opisala je sebe devojka sa druge strane žice, samo dva minuta nakon što smo se ulogovali na sajt namenjen za upoznavanje.


Voli da ga ponižavaju

Transseksualac Andreja (22) naglasio je da traži strogog, starijeg i grubog muškarca „koji će da ga usreći“.
- Volim da se oblačim kao žena. Volim da budem ponižavan od strane muškarca i da odnos imamo u prisustvu njegove žene - kratko je rekao Andrej.

Violeta je postavila još neke uslove, a usput je htela da zna koliko godina ima njena potencijalna „mušterija“ i postavila svoje uslove.

- Odlično! Nisi ni balavac, a ni previše star. Ne volim klince i studente. Ne bavim se ovim zbog galantnog druženja. Od tebe očekujem da ne budeš naporan i da ne smaraš mnogo.

Moraš biti čist i galantan. Poklon u iznosu od 100 evra ćeš mi dati u koverti kada popijemo piće. Takvo je pravilo. Od tebe očekujem da si isto dobar u krevetu. Tu sam još večeras. Brzo se odluči - izbiflala je Violeta, koja nam se poverila da se „trudi da usreći sve svoje muškarce“ i da od para koje zaradi plaća, kako kaže, školovanje na fakultetu.


Muške prostitutke su uglavnom oženjeni i traže prijatelje, a neki ne biraju da li je to žensko ili muško društvo. Oženjeni muškarac, koji se predstavlja kao Posetilac, tražio je maksimalnu diskreciju.

- Ako si biseksualac, dolaziš u obzir. Imam gajbu, a nakon svega, bez cimanja i smaranja ostaviš poklon, pa odeš - kratak je bio Posetilac, koji je, smejući se, rekao da ćemo se o visini poklona dogovoriti kada se vidimo.

Prodaju telo za 100 evra da bi mogle da studiraju

Prodaju telo za 100 evra da bi mogle da studiraju | Foto: Profimedia


Mala Perverzna nam je je rekla da ima 26 godina i da traži tri mlađa perverzna momka da je zadovolje. Priznala je i da voli žestok seks, a da preko sajta odlučuje s kojima će biti, a radi to čisto iz zadovoljstva.

Sajber pločnicima maršira stotine pripadnika najstarijeg zanata na svetu, a u internet svetu pravo na privatnost štiti prodavačice ljubavi, dok pravo na lični izbor kupce erotskog doživljaja. Kada se tome doda anonimnost, jasno je da je internet postao pravi Eldorado za udobnu, komotnu i neometanu seksualnu trgovinu. Jer potencijalna mušterija može mesecima unapred da rezerviše prostitutku, čak i u drugom gradu ili državi, kao i da elektronskom poštom precizno ugovori vreme, susret i cenu.

Rade i u parovima


Mladi bračni par iz Beograda, koji su se predstavili kao Sanja i Ivan, rekao je da posluje samo sa ozbiljnom i galantnom gospodom, parovima ili pojedincima.
- Zgodni smo, imamo 30 i 25 godina i otvoreni smo. Diskrecija je zagarantovana, a prvi kontakt je imejlom - rekao nam je ovaj par, dodajući da su biseksualci i da, osim uživanja, očekuju adekvatnu nadoknadu od 80 evra. Poslali su nam i svoje obnažene fotografije, gde se na Sanji vidi samo lanac sa krstom, a Ivanu na genitalijama leptir-mašna!

Poslednji komentari
  • x15doca Vreme: 14.04.2015 15:26h

    Naravno, podrzao bih sve to... jer mnogo bi manje bilo umetnica,pevacica i starleta na ulicama i televiziji ,,, da,imale bi svoju profesiju,lekarska uverenja da su zdrave i ciste i to je to...kao po zapadu.

  • Mitra Vreme: 14.04.2015 16:53h

    Moralna i duhovna beda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP