Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAKAZANO ZA DANAS

Protest fejsbukovaca ispred
Doma Narodne Skupštine Srbije

Autor: FoNet | 26.04.2013 - 10:27:00h | Komentara: 0

Grupa fejsbukovaca zakazala je za danas miran protest ispred Doma Narodne Skupštine Srbije u Beogradu, u 10 sati, kojim će "izraziti svoje neslaganje sa kršenjem Ustava kojeg čini Vlada Srbije parafirenjem sporazuma sa Prištinom i zatražiti hitnu suspenziju tog sporazuma.

Fejsbuk

Grupa fejsbukovaca zakazala miran protest

U saopštenju se navodi da protest organizuju "zbog medijske cenzure, ne dopire istina" da je "Sporazum o glavnim principima normalizacije koju je parafirala Vlada Srbije, jedan protivustavan akt, kojim se iz temelja

urušava država Srbija.
Grupa istomišljenika, okupljenih oko Inernetske fejsbuk grupe FB Kosovo Metohija, danima sa svojim članovima preko društevenih mreža ukazuje na štetnost i posledice po državu tako overenog Sporazuma. Zbog toga smo napravili šaljivu "umrlicu Ustava RS" da bismo na očigledan način "skicirali" ono što se trenutno dešava u državi i danas ćemo je deliti novinarima, policiji, poslanicima i građanima. To je odraz našeg mirnog, ali sve odlučnijeg bunta, kaže se u saopštenju. Građani Srbije ne znaju da je ovim neustavnim potezom Vlade, došlo do faktičkog poklanjanja trećine naše državne teritorije i da je u planu tehničko ''implementiranje Sporazuma'' da se izvrši prenos nadležnosti na secesionističke institucije Prištine, a na kojeg građani
Srbije nikada ne bi pristali, kaže se u saopštenju.
Dodaje se takođe da su se o tome građani Srbije već izjasnili na referendumu i poštovanjem Ustava, kaže se u saopštenju koje je potpisala Ljiljana Karanov u ime grupe FB Kosovo Metohija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP