Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRAŽE SVOJE

Protest vojnih penzionera 18. marta u Nišu

Autor: B. J. | 17.03.2015 - 18:50:00h | Komentara: 3

Oko 2.000 vojnih penzionera najavilo je za 18.mart u 11 časova protest na platou ispred Narodnog pozorišta u Nišu nezadovoljni postupanjem sudova u predmetima kojima se traži korekcija koeficijenata vojnih penzija od 1. januara 2008. godine.

Protest vojnih penzionera ispred Vlade Foto: Tanjug/Zoran Zestić

Pre nekoliko dana protestovali i u Beogradu | Foto: Tanjug/Zoran Zestić

- Ta korekcija je izvršena za sve kategorije penzionera, osim za vojne penzionere koji su prešli u Fond PIO. Želimo da ukažemo da sudska i izvršna vlast ne poštuju odluke Ustavnog suda vezano za korekciju penzija - kaže Milorad Petković, predsednik Udruženja penzionisanih podoficira Srbije koje je organizator skupa.


On je pozvao niške vojne penzionere da dođu na protest kome će prisustvovati pojedini vojni penzioneri iz Beograda i drugih mesta.

Poslednji komentari
  • Дане С. Vreme: 18.03.2015 03:22h

    Ви тражите нешто, а у животу ништа нисте урадили, ви сте лезилебовићи, војска која никога не може да победи је непотребна категорија. Држава Ватикан је имала војску и куповала оружје, али сете се да они никога не могу да победе па су купили јатагане. Тако и наша војска треба да их је укупно 100 и то само у протоколарне сврхе и да купи ЈАТАГАНЕ. Јтагани су врста САБЉЕ.

  • kostadin Vreme: 18.03.2015 05:30h

    Pobegli ste iz svih republika u Srbiju. Nemate ni 30 godina radnog staža lenštine .Sramota. Može te još samo jednom da izađete a kada sva deca pobegnu u inostranstvo moći će te samo da se ubijete iz svjeg ličnog naoružanja . IMA VAS VIŠE NEGO RADNIKA .

  • mile Vreme: 19.03.2015 21:05h

    Gospodine Kostadine, prvo da naučite pravopis i gramatiku, a onda da se javno oglašavate, a kad pišete o vojsci, treba da zauzmete i stav MIRNO, jer ga niste naučili kad je trebalo. Radnike nisu uništili pripadnici vojske i današnji penzioneri, ne postoji više "vojni", jer su svrstani u jedinstven RF PIO. Pročitajte ponešto pre nego se javno oglasite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP