Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAJPLAĆENIJI SRPSKI AMBASADOR

Protić mesečno uzme 5.680 evra

Autor: Ekipa Alo! | 10.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 10

Milan St. Protić sa mesečnom platom od 5.680 evra najplaćeniji je ambasador Srbije, proističe iz tabele o primanjima diplomata koju je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije objavilo je na svom sajtu.

Malo je to para za Švicu: Protić

Malo je to para za Švicu: Protić | Foto: Dušan Grubin

Primanja koja naše diplomate ostvaruju tokom mandata u inostranstvu znatno se razlikuju od zemlje do zemlje, navodi se u saopštenju. Prema objavljenoj tabeli, najveća primanja imaju ambasadori u Bernu, Londonu i Ženevi, Milan Protić, Ognjen Pribićević i Vladislav Mladenović.

Protić mesečno zarađuje 5.680 evra, Pribićević 5.610 evra, a Mladenović 5.573 evra. Najlošije je plaćen ambasador u Nikoziji na Kipru, Savo Đurica, koji prima „samo“ 3.508 evra mesečno.
Poslednji komentari
  • Ripanjac Vreme: 10.09.2014 08:51h

    Ja sam mislio da je ovaj Protić odavno negde dobro zaključan a on uživa u Bernu i mlati pare dok je njegov narod najsiromašniji u Evropi! To je samo pokazatelj da bez obzira ko je na vlasti, sve ostaje isto!

  • Vlada Vreme: 10.09.2014 10:30h

    Pa koji je on "strucnjak" da je zaduzio tolkio ovaj narod i drzavu Srbiju da bude diplomata !!!!!!!!!!!!!! g...na DOS-ovska !!!!!!!! neka prikazu snimak iz Majke Jevrosime u vreme 5-og Oktobra kada je oteo automatske puske i one zavrsile kod zemunaca.... jel zato zasluzio da bude diplomata ??????? SRAMOTA !!!!!!!!!!!

  • StefanL Vreme: 10.09.2014 11:29h

    Nije tragična plata ambasadora, nego ko je ambasador!!!!???? Šta bi sa aferom oko njegovog nesuđenog ambasadorovanja u Vašingtonu!? Kad će javnost da sazna šta se stvarno dogodilo tamo? I, konačno, koji je to interes države Srbije, da u ovoj našoj bedi, uopšte ima ambasadu u Švajcarskoj?

  • Чика Мија Vreme: 10.09.2014 13:23h

    Јој која фаца, лепо проживео, од њега вајде никаве, статиста... Е ДА ЈЕ ЈЕДИНИ У СРБИЈИ... колико залуталих има... јадна Србијо, грцаш у беди... НАЈСИРОМАШНИЈА У ЕВРОПИ... до нове године биће ГАДНО ОТРЕЖЊЕЊЕ, требало би схватити КОЈА ГОМИЛА ГЛУМАЦА ВОДИ ЗЕМЉУ, ВУЧИЋ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА КАЖЕ... СРБИЈА ТО САМ ЈА...

  • pustahija Vreme: 10.09.2014 14:06h

    toliko od srbije sa vucicem na celu,hahahaahaahaahaaa!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP