Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LJUBITELJI DVOTOČKAŠA

Prvi niški vespa skup

Autor: B. Janačković | 26.06.2014 - 18:32:00h | Komentara: 0

Prvi vespa skup u Nišu, koji će okupiti tridesetak vozača iz cele Srbije, biće održan od 27. do 29.juna u organizaciji kluba „Vespa Club Naissus“.

a - Cilj okupljanja je ne samo da probudimo nostalgiju minulih vremena, već I promovisanje sigurne i bezbedne vožnje. Zato i prvi niški vespa skup nosi parolu: „Bezbedno sa stilom“. Masa mladih vozača ne nosi kacige pa ćemo iskoristiti ovo druženje da pošaljemo poruku o značaju poštovanja saobraćajnih propisa. Takođe, jedan od ciljeva je i promovisanje kulturno istorijske baštine grada Niša i okoline. Pokazaćemo gostima koji dođu sa strane Ćele kulu i druge značajne spomenike - kaže počasni predsednik niškog kluba Slavoljub Stanković. 

a Jedan od osnivača kluba Dejan Tonić, koji je prošle godine sa Nišlijom Aleksandrom Đorđevićem prešao put od Niša do Jorka u sklopu obeležavanja 17 vekova od Milanskog edikta, napominje da će ovaj događaj postaviti Niš na kartu evropksih vespa skupova.

- Posle beogradskog vespa skupa, Niš je drugi grad u Srbiju koji će imati ovu manifestaciju. Sav prihod od subotnje žurke, biće uplaćen za pomoć poplavljenima - kaže Tonić.
Nišlije će u subotu u 11 časove u 11 časova imati priliku da vide i defile učesnika ove moto fešte koja će krenuti iz Vespa bara sa Trga Republike. Kotizacija za učesnike iznosi 1.500 dinara.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP