Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RAZJARENI, GLADNI I PROMRZLI

Psi izujedali Nišku odbornicu!

Autor: V. T. | 10.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Odbornicu Skupštine grada iz odborničke grupe „Niška priča“ dr Sonju Stanojević izujedao je čopor od osam pasa lutalica blizu stadiona „Sloge“ u naselju Bubanj. Odbornica je izujedana više puta u predelu potkolenice, pa je zbog toga morala da primi antitetanus i antibiotike.

Psi lutalice

Psi lutalice | Foto: Konstantin Kamenov

- Mirno sam išla Ulicom žrtava fašizma, ali su me psi napali i oborili na zemlju. Psi su bili veoma razjareni, gladni i promrzli. Na sreću, imala sam čizme i jaknu, pa su uspeli da me ujedu samo za potkolenicu - ispričala je vidno potresena Stanojevićeva o događaju koji se desio juče ujutro. Ona je dodala da je slučajno naišao čovek u automobilu i da je uspeo pse da rastera sirenom.


- Više puta sam upozoravala predsednika gradske opštine Palilula Bobana Džunića da u ovom delu Niša ima mnogo pasa lutalica. I pre dva meseca sam opet slala dopis. Nikakve reakcije nije bilo. Nedavno su psi kod tog stadiona napali i jednu devojku. Znam da postoje sredstva uz gradskog budžeta koja su namenjena za rešavanje tih problema, ali se ništa ne preduzima - ogorčeno je ispričala odbornica.
Direktor Sektora za održavanje higijene u JKP „Medijana“ Ljuborad Stevanović rekao je da se i ranije dešavalo da čopor pasa napadne nekog Nišliju.

- Prošle godine iz naše kase smo platili 4,5 miliona dinara za odštetu ljudima koje su ujeli psi. U ovu cifru ne ulazi šteta koju je platio grad za mirno rešavanje takvih sporova - naglasio je Stevanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP