Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SPASILI JE PROLAZNICI

Psi izujedali odbornicu Sonju Stanojević!

Autor: Tanjug | 09.01.2015 - 13:31:00h | Komentara: 2

Odbornicu Skupštine grada Sonju Stanojević napali su jutros psi lutalice kod stadiona na Bubnju i izujedali je u predelu potkolenice, rekla je Stanojevićeva Tanjugu.

besan pas besnilo

Foto: Profimedia

"Pokušala sam da prođem mirno pored njih u ulici Žrtava fašizma, ali su me oni napali i oborili", rekla je Stanojevićeva.

"Imala sam čizme i jaknu, pa me je to zaštitilo od čopora", dodala je ona i navela da se videlo da su psi bili promrzli, gladni i razjareni.

Prema rečima Stanojevićeve, pomogli su joj ljudi koji su se zatekli na tom mestu i videli šta se dešava, posle čega je zatražila pomoć lekara, a slučaj je prijavila nadležnima.

Ranije sam upozoravala nadležne na ovaj problem, ali reakcije nije bilo, rekla je Stanojevićeva koja je u Skupštini grada član odborničke grupe Niška priča.
Direktor Javno-komunalnog preduzeća "Medijana" Bratislav Vučković rekao je Tanjugu da je u poslednjih desetak dana primetno veće prisustvo pasa lutalica na niškim ulicama i da se ispituje zbog čega je to tako.

Razgovarali smo sa udruženjima za zaštitu životinja, neki su se odazvali, neki nisu, mi nećemo više čekati i radićemo svoj posao onako kako nalaže zakon, rekao je Vučković.

On je napomenuo da su prošle godine iz kase preduzeća platili štetu ljudima koje su ujeli psi u iznosu od oko 4,5 miliona dinara. U ovu cifru ne ulazi šteta koju je platio grad koji ima posebnu komisju za mirno rešavanje takvih sporova, napomenuo je Vučković.

Vučković je rekao da je za uklanjanje pasa to preduzeće dobilo svega dva miliona dinara, a prošle godine nisu dobili niti jedan dinar za taj posao.
U policiji je Tanjugu potvrdjeno da je ovaj incident prijavljen i da je patrola postupala po prijavi.
Poslednji komentari
  • srpskapolitika! Vreme: 09.01.2015 16:08h

    "ispituje se uzrok povećanog prisustva pasa,............" Pa ko da je akcija u francuskoj, pa se razmatra da li je bolji plan A1 ,A2 ili B1!

  • Vera Vreme: 10.01.2015 00:54h

    nemam nista protiv pasa,krivi su ljudi.Svako bi da drzi kuce ,kao i moj komsija,pa ih onda tako muce u stanovima,po ceo dan zatvorene.A onda sav taj urin oj kucica peru sa potkrovlja zgrade,i sve pada dole nama po terasama,vesu.Inspejcija kaze,oni imaju uredne papire,a mi nemamo pravo da ulazimo u stan,Znaci nemocni smo.mogu i da nas ugedaju,i uriniraju po nama,,,To je okej jel? Za inspekciju ,komunalnu,opstine Rakovica.Tek ce nas i ujedati ......STRASNO !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP