Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAŠ LEPO!

Psima do osam kilograma dozvoljena šetnja po "Delta sitiju"!

Autor: Blic | 18.03.2015 - 13:59:00h | Komentara: 1

Na inicijativu "Kinološkog drustva Novog Beograda", Delta siti, postao je prvi "dog friendli" objekat ove vrste u našoj zemlji.

psi Delta siti

Foto: Delta City

U prvoj fazi realizacije projekta, psima do osam kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping molu, a ulazak im je odobrilo i vise od 70 zakupaca.
Brojni zakupci odobrili su ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica dog friendli kako bi bili lakse prepoznatljivi.
- Zahvaljujemo se Delta sitiju sto je prepoznao značaj naše inicijative da dozvoli psima ulazak u šoping mol sa svojim vlasnicima. U toku prve faze pravo da se nesmetano kreću po objektu imaće mali kučići, bez obzira na rasu, do osam kilograma, a sigurni smo da će nakon određenog vremena ova granica biti pomerena i za veće pse - izjavio je Goran Šarenac, predsednik "Kinoloskog drustva Novi Beograd" Goran Šarenac dodaje da "pored ove saradnje, Delta siti je Udruženju donirao i značajnu novčanu podršku koja je iskorištena za kupovinu hrane za pse kojom naši aktivisti svakodnevno hrane nevlasničke pse, u okviru akcije "Nahranjen, a ne sahranjen", na teritoriji Novog Beograda".
Poslednji komentari
  • Sara Vreme: 18.03.2015 15:01h

    bravo za delta siti! moj uske ima 17kg i nadam se da ce posle nekog vremena i vecim psima biti dozvoljen ulaz. nismo cesto u srbiji ali kada god dolazim, uske me prati - samim tim bude preko dana stalno uz mene. do sada nisam mogla neometano da se krecem po gradu tj. radnjama ali ukoliko se pomere granice, uske i ja cemo biti redovni gosti u radnjama delta sitija!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP