Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAPADNUTA KUĆA PETRA MATIĆA

Pucnji na imanju vlasnika „Ušća“!

Autor: M. Dudvarski | 07.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 6

Prava drama odigrala se u dane prvomajskih praznika u vili biznismena Petra Matića na Senjaku! Tek posle više u vazduh ispaljenih upozoravajućih hitaca, zasad nepoznati napadač, koji je preskočio ogradu i jurišao na obezbeđenje vlasnika kompanije MPC, odustao je i pobegao u nepoznatom pravcu.

Razbojnik  preskočio ogradu i  krenuo prema  vili

Razbojnik preskočio ogradu i krenuo prema vili | Foto: Milan Ilić

Policija je došla i uradila uviđaj i nakon pregledanja snimaka kamera trebalo bi da se ima više podataka o ovom slučaju. Incident se dogodio 1. maja u kasnim popodnevnim časovima u zadnjem delu dvorišta kuće.


- Obezbeđenje je primetilo, u kontrolnoj sobi iz koje se prate sve sigurnosne kamere, da muška osoba preskače ogradu Matićeve kuće sa zadnje strane. Jedan od čuvara je izašao ispred njega i viknuo mu da stane, jer se nalazi na privatnoj imovini. Međutim, provalnik to nije učinio i nastavio je da hoda pravo prema pripadniku obezbeđenja koji mu je sekund pre toga izadao naredbu da stane - priča naš izvor blizak istrazi.

Petar  Matić

Petar Matić

Čuvar, kada je shvatio da se uljez neće zaustaviti uprkos glasnim naredbama da stane, izvadio je pištolj i ispalio nekoliko upozoravajućih hitaca u vazduh.
- Tek tada se nepoznati muškarac trgnuo, stao i počeo da beži prema ogradi koju je vešto preskočio, i tako pobegao u nepoznatom pravcu. Policija je odmah pozvana. Radnik obezbeđenja izjavio je da je hice u vazduh ispalio tek kada je video da se čovek ne zaustavlja i da ide pravo na njega - navodi sagovornik “Alo!”.

Nakon incidenta uzeti su snimci sigurnosnih kamera i pregledana je okolina radi eventualnih drugih materijalnih tragova.

- Nikome nije jasno zašto bi neki čovek preskakao ogradu i pokušao da opljačka kuću koja ima obezbeđenje. Istraga ide u više pravaca, pa ćemo videti o čemu se radi - priča naš izvor iz istrage.

Kako nezvanično saznajemo, Petar Matić nije mogao da policiji objasni zašto bi bilo ko upao na njegovo imanje. On je naveo i da nema neprijatelja.
“Alo!” je kontaktirao sa nadležnima u kompaniji “MPC Holding” kako bi čuo Matićevu stranu priče. Međutim, u MPC-u su saslušali naša pitanja, obećali su da će se javiti s odgovorima, ali to nisu učinili do zaključenja ovog našeg izdanja.
 

Kralj šoping molova


Petar Matić (49) smatra se jednim od najbogatijih srpskih biznismena. U Beograd je došao 1989. iz Opatije i osnovao firmu MPC. Retko se pojavljuje u javnosti, ne daje izjave za štampu i njegove fotografije se ne mogu videti u novinama. Njegove kompanije “MPC Holding” i “MPC Properties” danas su vodeće u oblasti trgovine i razvoja nekretnina u regionu. Podigao je “Ušće šoping centar”, ali i više sličnih objekata u regionu, zbog čega su ga prozvali “kralj šoping molova”.

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 07.05.2015 21:01h

    da sam ja pucao u svom dvoristu braneci imanje bio bih u Zabeli garant vec iste veceri

  • goran Vreme: 07.05.2015 23:11h

    Ja nazalost ucestvujem na tenderima konkretno za kancelarijski materijal i to je smesno sta rade i kako namestaju ali tako je kako je.kbc b.kosa je raspisao tender na 4 meseca a rok placanja na 3 da li je to normalno?da li je normalno da dz vozdovac pre nekog vremena trazi licencirane it strucnjake da menjaju tonere u stampacima...NES

  • BOSKIC--DRZAVNI POSO Vreme: 07.05.2015 23:50h

    Nije dosao iz Opatije veciz BENKOVCA u ta cudna i teska vremena NEKOM RAT A NEKOM BRAT.......KO RAZUME ,SHVATI CE......

  • manja Vreme: 08.05.2015 06:28h

    Odakle tim ljudima na Senjaku pare za ovakve vile I ogromne parkove oko njih.

  • info Vreme: 08.05.2015 07:28h

    petar matic.(lukavi latin)..hmm...dosao iz benkovca imao je dva butika obuce (zadar-benkovac)...dosao je u bgd u jednom belom sporskom pezou 205....pocinje da se bavi sportskom obucom ,pa sa molovicem otvara vele prodaju sporske obuce na banovom brdu ...zatim ga cuvaju knjinjdje iz krajine a tada procinje sverc cigara za krajinu .ovo je deo kojih nema u njegovoj biografiji..nastavice se....ehhh pero pero!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP