Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Pukanić pričao o Đinđiću i Surčincima!

Autor: A. D. | 25.01.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Vlasnik hrvatskog “Nacionala” Ivo Pukanić rekao je italijanskom tužiocu za borbu protiv mafije da mu je osoba bliska srpskom premijeru Zoranu Đinđiću nudila bogatstvo ukoliko prestane da piše o duvanskoj mafiji.

Ivo  Pukanić

Ivo Pukanić

„Stigle su tri ponude da prestanem da pišem, a da ću za uzvrat biti nagrađen. Iz Srbije sam dobio poruku od ljudi iz Surčina. Surčin je kvart u Beogradu, poznat po surčinskoj mafiji, koja je bliska Zoranu Đinđiću. Poruku mi je preneo Vlado Brkić i pitao: ’Koliko miliona tražiš da prestaneš da pišeš?’ Sve sam odbio”, rekao je Pukanić 2002, a njegov iskaz je juče pročitan na suđenju Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam i ostalim optuženima za njegovu likvidaciju 2009. godine.

Zoran  Đinđić

Zoran Đinđić

Brkić, poznatiji kao Vlado Hercegovac, inače je u medijima pominjan kao hrvatski narko-bos i kum Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka saradnika u postupcima protiv zemunskog klana, kao i da je bio u dobrim odnosima sa Hrvojem Petračem i Željkom Bagićem, savetnikom za nacionalnu sigurnost Stipe Mesića, bivšeg hrvatskog predsednika. O navodnom Brkićevom poznanstvu sa Čumetom govorila je njegova supruga Alma Brkić, dok je Čume negirao da ga poznaje. Pukanić je, takođe, ispričao da je obavešten da su nalozi za smaknuće stizali iz Crne Gore.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP