Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DO SOLUNA STO SOMUNA

Putovali do Pefkohorija više od 25 sati!

Autor: J. N. | 11.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 13

Putnici turističke agencije „Sabra“, koji su krenuli put Pefkohorija, zbog saobraćajne nesreće u Makedoniji, a potom i zbog dva kvara na autobusu, stigli su na odredište sa nekoliko sati kašnjenja.

Do Soluna sto somuna

Do Soluna sto somuna

- Taman kad smo pomislili da je popravkama došao kraj, autobus se ponovo pokvario na samo desetak kilometara od Pefkohorija. U njemu je bilo mnogo dece i starijih ljudi, koji su se izmučili zbog putovanja od 25 sati - kaže Marijana Mitrović, jedna od putnica.


Direktor te agencije Vladimir Vlaho kaže da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći i iskreno se izvinio svim putnicima zbog neprijatnosti tokom putovanja.

- Po ulasku u Grčku, pukao je vazdušni jastuk u autobusu i vozači su se zaustavili kod prvog klimatizovanog restorana. Radi pripravnosti, platili smo dva manja autobusa iz Soluna, koja su išla za nama do mesta malo ispred Pefkohorija. Međutim, na samo sedam kilometara od krajnjeg odredišta, autobusu je otkazao menjač. Odmah smo angažovali tri kombija i četiri putnička automobila i u roku od 15 minuta su svi bili razvezeni u svoje apartmane - objašnjava Vlaho za “Alo!”.
Poslednji komentari
  • VESNA Vreme: 11.06.2015 13:05h

    Sa Sabrom sam već peti put bila u Pefkohoriju i to sa polaskom iz Užica. Do sada nismo imali nikakvih problema. Autobusi su udobni,vozači korektni i odlični Vasilije Žikić predstavnik Sabre. Razumem i putnike , pošto često putujem, ali čekanje na granici, kvarovi su uvek mogući i po meni uvek treba biti spreman i na tu opciju. Krenete i sa svojim kolima, pa Vam put presedne zbog kvara, koji osim maltretiranja i organizacije popravke ( po 10 sati) Vam isprazni i džepove. Verujem da i vlasnik agencije , a još više angažovani vozači mrze ovakve situacije. Najlakše je kritikovati, ali treba uzeti uvek u obzir da li su krivi ljudi ili zakaže tehnika.

  • nikad vise Vreme: 11.06.2015 19:34h

    SRAMOTA za takvu agenciju sto sebi dozvoljava da maltretira putnike jeftinim i pokvarenim autobusima..Odlazak jos nekako, povratak NOCNA MORA.. Da li je moguce da neko ko prevozi 90 dusa(koliko su nas natrpali u bus) moze sebi da priusti toliko kvarova na autobusu..

  • JA Vreme: 11.06.2015 19:45h

    Sa Sabrom sam se upravo vratila 08.06.2015. sa Tasosa i zarekla da se da nikada vise ne idem sa njima..i ja i jos dosta putnika. U polasku im se pokvarila klima pa smo cekali, pa bezbroj kojekavih pauza, jedva stigosmo. U povratku se nista nije pokvarilo ali smo kupili putnike po Grckoj koji uzgred nisu sa nama ni putovali u polasku, da bi Sabra ustedela novac naravno, sabijeni kao sardine na najneudobnijim kratkim sedistima ikad!! pokvarena klima, pokvareno sediste..izlomljena kicma i prehlada.. NIKADA VISE SA SABROM!! SRAMOTA KOLIKO NOVCA UZIMAJU ZA AUTOBUSKE KARTE A AUTOBUSI POKVARENI,NEUDOBNI, MALO BOLJI OD GRADSKOG..

  • sasa Vreme: 11.06.2015 22:44h

    poceo paradajz tours,samo vi letujte za 90 evra po Grckim selima,i velicajte vase muke kada dodjete da vam je bilo sjajno

  • Slavica Belošević Vreme: 11.06.2015 22:46h

    Zašto brišete iskrene komentare!! Dešava se- pa i nama sa privatnim autom sve i svašta!? Sabra je ok agencija a prevoznik je neko drugi: Barbados kolko se sećam. Trenitno sam u Pefkohoriju i oni su uvek na usluzi!!! Koliko putujet kroz Srbiju od mesta do mesta_???????????!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP