Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVI SEKS SKANDAL U SRPSKOJ POLICIJI

Radnik MUP
jurio dečake!

Autor: Ekipa Alo! | 30.05.2013 - 14:28:00h | Komentara: 3

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) potresa seks skandal čiji je akter izvesni službenik (ime poznato redakciji) koji je koristio službeni kompjuter za upoznavanje i ugovaranje sastanaka sa mladićima preko „fejsbuka“, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Na svom lažnom profilu, službenik je uglavnom postavljao fotografije intimnih delova tela, a da skandal bude još veći u svojim prepiskama sa raznim mladićima, u kojima se čak pojavljuje i dečko „koji ide u gimnaziju“, on čak i otkriva da „radi na Novom Beogradu, u Palati „Srbija“, odnosno SIV-u“.

Policajac jurio dečake

„Batinaš“ čeka disciplinsku komisiju

- Nije reč o policajcu odnosno inspektoru, već o službeniku koji radi na drugoj vrsti poslova i koji je promenio nekoliko radnih mesta unutar MUP-a. Kada je poslednji put premešten, kolege kojima je ostao na raspolaganju kompjuter koji je koristio, umalo nisu pale u nesvest od sadržaja koji su zatekle. Pošto po svemu sudeći nije ništa obrisao, u računaru su nađene kojekakve vulgarnosti za koje je malo ko imao stomak, a da ne pričamo o šoku koji su doživeli - kaže naš izvor.

Policajac jurio dečake

Fotografije genitalija i zadnjice slao iz Palate „Srbija“

Palata Srbija

Kažnjeno i obezbeđenje
Vlade Srbije

Donekle sličan skandal dogodio se i u julu prošle godine, kada je utvrđeno da su dvojica pripadnika obezbeđenja u Vladi više od pet sati dnevno „visila“ na porno sajtovima i „fejsbuku“ preko službenih kompjutera. Oni su se, takođe, preko lažnih profila upoznavali sa ženama, ali i maloletnicama, pozivali ih na grupni seks, ali i pojedinima nudili novac za seks. Na disciplinskoj komisiji na kraju su kažnjeni sa odbijanjem 40 odsto od plate.
Pomenuti službenik je otvorio profil gde je uglavnom upoznavao i dogovarao gledanje sa mladićima između 20 i 25 godina, prepiske su se odvijale u radno vreme, a za sebe je naveo „da mrzi pedere, ali voli lepe momke“, ali i podrobno opisao šta voli u seksu.

- Bili smo zgroženi, posebno slikama na kojima se isključivo vide njegovi delovi tela, a na jednoj čak i MUP-ov službeni fotoapart. Sem toga, u jednoj od prepiski se pojavljuje i mladić koji za sebe kaže da još uvek ide u gimnaziju i moli ga da ga ne briše iz prijatelja. Dotični mu objašnjava da ne želi da ćaska sa onima koji imaju tuđe slike na profilu. Dečko potom objašnjava da zbog diskrecije ne može da stavi svoje, a ovaj mu odgovara „pa nisam ni mislio na lice...“ - priča naš izvor, koji napominje da je o skandalu sačinjena i službena beleška o kojoj bi trebalo da odlučuje disciplinska komisija.

Policajac jurio dečake

- Šta ko radi u slobodno vreme njegova je stvar, ali će slučaj svakako morati da se ispita pred komisijom, ako ništa, bar zbog zbog zloupotrebe službenih kompjutera - zaključuje naš izvor.

Seks kod „Arene“ bez epiloga

Seks kod Arene

Srpska javnost do danas nije saznala ko je na internet sajt „megaporn“ postavio snimak seksa dvoje mladih ispred „Kombank arene“ koji su zabeležile MUP-ove kamere 24. aprila 2010. Tada je pokrenut disciplinski postupak protiv policajca A. O., koji je snimak skinuo sa policijskog servera i čuvao, međutim, nije poznato i da li je kažnjen, kao što ni do danas nije utvrđeno ko je osoba koja ga je potom okačil na internet mrežu.
Poslednji komentari
  • Skomi Vreme: 30.05.2013 17:10h

    Neznam zasto je ovo sokantno i neobicno kad se zna da deo takozvane proevropske javnosti, nevladine organizacije pa i neke stranke otvoreno i skoro agresivno podrzavaju ovakve "aktivnosti".Ispada da je ovako nesto normalno a mi koji to "ne kapiramo kao normalno"nismo normalni.

  • Milasin Vreme: 30.05.2013 17:36h

    Covek ima svojih sklonosti ka muskom svetu. Punoletan je i ima pravo na to. Nego zapitajmo se zasto se mladi odlucuju na sve to. Naravno. Tako im je najlakse dacdodju dobonoga sto zele tj patika pa mobilnih uredjaja itd. Umesto da drzava nudi mladima posao i da zarade za zivot nudi im fejsbuk zanimacije i nije cudo sto dolazi do svega ovoga.

  • ana Vreme: 31.05.2013 05:54h

    Nikakve veze sto mladi nemaju posao,facebook se poceo zloupotrebljavati.A za ovakvog idiota rjesenje jednostavno.U zatvor na par Godiva,i uz to objaviti njegovu sliku sa imenom I prezimenom.Zasto ime poznato redakciji,ime idiota treba objaviti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP