Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KO JE BIO U PRAVU?

Radnik muzejskog obezbeđenja rasplakao majku sa bebicom u naručju

Autor: | 14.03.2014 - 10:50:00h | Komentara: 0

Heder Von (29) dojila je svoje novorođenče u Pomorskom muzeju u Portsmutu. Malo je reći da se neugodno iznenadila tamošnjom reakcijom osoblja.

Naime, jedan joj je zaposleni prišao i naredio da prestane s tim jer ''oni to ne rade tako'' te je uputio u obližnji WC.

Dojilje moraju dobro da se hrane!

Majka šokirana zamerkom obezbeđenja! | Foto: foter.com (ilustracija)

Naime, kada je Heder odlučila da podoji svoju ćerku od samo devet nedelja našla se na stubu srama nakon što joj je jedan od članova osoblja muzeja prišao i naredio joj da prestane s tim, rekavši da za to postoji toalet.
''Nas je četvoro bilo u muzeju, kada sam morala da nahranim dete. No prilikom dojenja prišao mi je jedan od zaposlenih, uperio prst u mene i rekao kako se to tu ne radi'', rekla je Heder.
''Prestala sam i pitala sam ga da ponovi to što je rekao jer sam mislila da sam ga pogrešno razumela. No, on ih je ponovio još agresivnije te me uputio na obližnji toalet'', ispričala je zgrožena majka te dodala kako se u tom trenutku u blizini našla još jedna majka koja mu je proučila da me ostavi na miru.
''Bila sam šokirana. Prestala sam s dojenjem, zgrabila torbu i otišla s mesta poniženja da što pre pronađem supruga. Kada smo izašli iz muzeja, suze su same krenule. Nisam mogla da prestanem da plačem'', rekla je i dodala kako je emotivno reagovala na reči obezbeđenja jer je samo pokušala biti dobra majka i nahraniti svoje dete.

Direktor muzeja Dominik Tvidl izvinio se za ponašanje obezbeđenja jer je bio zbunjen.

''Izvinjavamo se gospođi Von u njegovo ime, reč je o pogrešnoj proceni člana našeg tima. Jako nam je žao zbog njegove reakcije koja ne propagira ono za šta se zalažemo i izvinjavam se zbog stresa koji je izazvala njegova reakcija'', rekao je.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP