Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MALI:

Radulović je sramota za Srbiju

Autor: Ekipa Alo! | 30.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Saša Radulović je sramota za Srbiju. On je taj koji koči reforme i greška je što ga je Aleksandar Vučić postavio na mesto ministra privrede - izjavio je juče Siniša Mali, predsednik privremenog veća Beograda.

Vlada je  zakasnila sa smenom  Radulovića: Mali

Vlada je zakasnila sa smenom Radulovića: Mali | Foto: N. Petrović

- Mesecima, koliko je bio ministar, Radulović se bavio samo ličnom promocijom, „ličnim kartama“ javnih preduzeća i zakonima koji su njega interesovali kako bi verovatno osigurao sebi neko buduće mesto stečajnog upravnika - kaže Mali. On kaže da je Vučić upravo zbog reformi postavio ministre Lazara Krstića i Sašu Radulovića.

Mirović

Mirović | Foto: FoNet - Zoran Mrđa


- Prvi se snašao, drugi nije. Ne razumem to da je Aleksandar Vučić kočničar reformi zato što je zaustavio zakon o radu da bi prvo seo i razgovarao s radnicima - objašnjava Siniša Mali. Na pitanje novinara kako ranije nisu shvatili da je Radulović sramota za Srbiju i zašto ga odmah nisu smenili već sačekali da sam podnese ostavku, on je rekao da je „Vlada zakasnila i trebalo je da ga smeni“. Na optužbe Radulovića vezano za „Er Srbiju“, Siniša Mali kaže da je ponosan što je bio deo tog projekta. Mali tvrdi da u ugovoru sa „Etihadom“ ništa nije sporno i da će biti prikazan javnosti kada se ispune sve ugovorne obaveze. Do tada postoji obaveza tajnosti.

Srpska napredna stranka zatražila je juče od nadležnih državnih organa da sprovedu hitnu istragu o „brojnim kriminalnim radnjama” Dragana Đilasa i Saše Radulovića. Istraga bi trebalo da se bavi „kriminalnim radnjama Đilasa u Beogradu, kao i delima koje je počinio Radulović ‚sprovodeći stečajne postupke i uništavajući firme i fabrike po Srbiji“.

Demokratska stranka zatražila je pak od nadležnih organa da hitno ispitaju sve nepravilnosti na koje je ukazao ministar privrede Saša Radulović, jer tako ozbiljne optužbe za korupciju zahtevaju odgovor države. Ostavka Radulovića najjasnije govori o načinu na koji Srbijom upravlja jedan čovek, navodi se u saopštenju DS.

Radulović

Radulović | Foto: FoNet - Zoran Mrđa

Mirović umesto Radulovića

Premijer Ivica Dačić uputio je Skupštini predlog za razrešenje ministra privrede Saše Radulovića i ovlastio ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igora Mirovića da rukovodi Ministarstvom privrede. Kako je saopšteno iz Vlade, tim postavljenjem će biti omogućeno nesmetano funkcionisanje Ministarstva privede.

Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 30.01.2014 07:05h

    Ma nije moguće?! A to ste zaključili sad kad je ukazao na nepravilnosti?

  • non promisqited Vreme: 30.01.2014 07:28h

    znači loša vučićeva procena. ili mu je miki uvalio miškovog plaćenika.u svakom slučaju PRVI čini po državu katastrofalne poteze.

  • Zoran M Vreme: 30.01.2014 07:39h

    Mali gleda da se ogrebe za neku ozbiljnu funkciju posle izbora Onda kao I svaki poltron pokusava da pronikne u misli glavnog i iznese ih pre njega E mali neces porasti pogotovo slihtanjem

  • biki Vreme: 30.01.2014 08:04h

    Sad ste se setili da opletete po Radulovicu, a zamalo da unisti industriju i radnike, kasno je, nece vam ovo doneti poene, ne igra se sa ljudskim sudbinama ! Nemate vi kadrove, nemate ljudskost, velike reci za sitnice, a samo mlatite praznu slamu !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP