Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIVŠI MINISTAR PRAVI STRANKU

Radulović računa na „bele listiće”

Autor: S. Đ. | 27.01.2014 - 11:11:00h | Komentara: 8

Ministar privrede u ostavci Saša Radulović ozbiljno razmišlja o osnivanju stranke i učešću na predstojećim izborima na republičkom nivou i Beogradu, a ciljna grupa glasača na koje računa su takozvani “beli listići” koji su na poslednjim parlamentarnim izborima osvojili čak 4,19 odsto glasova, i to sve bez ikakve kampanje. Pored ovih ljudi, Radulović se nada glasovima dela razočaranih birača Liberalno demokratske stranke i Demokratske stranke.

Saša Radulović

- Sva skorašnja istraživanja raspoloženja javnog mnjenja od različitih naručilaca pokazala su da je popularanost Raduloviću u porastu i da su njegove ideje prihvatljive za mnoge grupe ljudi. Upravo to ga je i podstaklo da razmišlja o političkom angažmanu kako bi na taj način nastavio borbu za donošenje reformskih zakona - navodi izvor “Alo!” iz jedne od organizacija privrednika koji su spremni da podrže Radulovićevu političku akciju. Naš sagovornik objašnjava da je ministar u ostavci već počeo da sastavlja finansijsku konstrukciju radi nastupa na izborima koji dosta koštaju, ali da je ciljne grupe glasača već targetirao.

Radulović bez komentara
Povodom partijskog angažmana “Alo!” je juče pokušao da dobije komentar lično od Saše Radulovića, ali bez uspeha, dok u kabinetu Ministarstva privrede nisu za “Alo!” želeli ni da potvrde, a ni da demantuju ove informacije.

- Glavnu podršku vidi u “belim listićima”, odnosno ljudima koji su na izborima pre dve godine precrtavali i poništavali glasačke listiće zbog nezadovoljstva ponuđenim kandidatima. Računa i na deo glasača LDP-a koji su se razočarali u njihovog lidera Čedomira Jovanovića, jer su uvideli da je svoje političke ideje pretočio u privatni biznis, a tu je i ne mali broj starih demokrata koji od ubistva Zorana Đinđića 2003.
godine nisu ni izlazili na birališta - precizirao je naš sagovornik koji je želeo da
ostane anoniman, dok se Radulović sam ne izjasni o svojim namerama.
Podsetimo, mediji su već pisali o tome da Radulović planira formiranje nove stranke i to zajedno sa ministrom kulture Ivanom Tasovacem, a spekulisalo se i da će partijsku saradanju nastaviti i sa dosadašnjim savetnicima Dušanom Pavlovićem i Aleksandarom Stevanovićem.
Poslednji komentari
  • grada Vreme: 27.01.2014 12:13h

    Mali privrednici nece zaliti para da podrze Radulovica, jer strasno zele da vide kako je biti robovlasnik!

  • Zeljko Vreme: 27.01.2014 12:53h

    Na mene neka ne racuna!

  • srdjan Vreme: 27.01.2014 14:04h

    Glasao bih za Radulovica. Vucic me je razocarao jer nije imao hrabrosti da ga podrzi u jeku tabloidne kampanje protiv njega. Nazalost mnogi su poverovali tim neistinama i podmetanjima.

  • Rosmary Vreme: 27.01.2014 14:27h

    Gospodin radulović je nestroljiv i brzoplet. Uporni i stroljivi ne beža sa bojnog polja, Nadajmo se da će njegon naslijednik biti strpljiviji.

  • Soko Vreme: 27.01.2014 16:02h

    Eto novog predvodnika crnogoraca i Srbiji !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP