Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SURČINAC ZORAN ŠIJAN I PEVAČICA GOCA BOŽINOVSKA

Rafali ugasili ljubav!

Autor: D. Ćuruvija | 14.04.2013 - 23:00:00h | Komentara: 2

Zoran Šijan (33), reprezentativac u kik-boksu, koji je važio i za vođu surčinskog klana, osim dobrih automobila i života na visokoj nozi, voleo je i lepe žene.

Mnogo mu je  smetalo svako  moje odsustvovanje  od kuće. Nije  želeo ni s kim da  me deli jer je bio  vrlo posesivan: Božinovska

Mnogo mu je smetalo svako moje odsustvovanje od kuće. Nije želeo ni s kim da me deli jer je bio vrlo posesivan: Božinovska

U njegovom naručju, kažu upućeni, završile su mnoge popularne pevačice, ali i mnoge beogradske lepotice. Većina tih veza bila je kratkog daha, ali se zato samo nakon dva dana zabavljanja oženio pevačicom Gocom Božinovskom (47).


Dobio sina s komšinicom


Posle razvoda sa Božinovskom, Šijan je počeo da se zabavlja sa svojom komšinicom Goranom, sa kojom je nevenčano živeo. Četrdeset dana pre ubistva, dobio je sina i dao mu ime Vukašin. Sin nosi njegovo prezime, a sa majkom danas živi na Bežanijskoj kosi u Beogradu. U Šijanovoj kući u Surčinu danas žive Božinovska i njena deca.

Ona je iza sebe već imala brak sa 14 godina starijim kompozitorom Radetom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Jelenu, a sudbonosni susret sa Šijanom desio se na plaži u Herceg Novom kada je imala 24 godine.

- Bio je mnogo dobar frajer, sve devojke okretale su se za njim, a muškarci su zurili u mene. „Paz‘ da ne izgoriš“, rekao mi je. Ništa nisam znala o njemu, a ni on o meni. U momentu se zaljubio u mene. Tu noć smo izašli i moralo je da se desi da završimo zajedno. Otišao je kući, a nije mi ni broj telefona tražio.
Zoran je znao da se vraćam u četvrtak i čekao je sve avione od ujutru, a kad me je video, napravio se da je tu kao slučajno. To veče sam zvala mamu i izmislila nešto zbog čega se neću vratiti kući. Oko pet ujutru bili smo još budni kada me je pitao da li bih se udala za njega. Pomislila sam: „Šta ovaj misli, da sam neki mentol? Je li moguće da me neko zaprosi posle dve noći?“. Ali, nama se desila nenormalna ljubav, pa bolesna ljubomora, patnja, od silne ljubavi smo se ugušili. Do poslednjeg dana smo bili vezani jedno za drugo - ispričala je svojevremeno Božinovska.

Šijan i Božinovska bili su u braku devet godina, do 1998. Iz braka sa njom ima ćerku Zoranu i godinu dana mlađeg sina Mirka. Božinovska je pričala da je posle razvoda obnovila vezu sa Šijanom.

-Devet godina smo bili zajedno, do razvoda, a onda smo se zabavljali dve godine, sve do njegove pogibije. Zoran je bio agresivan jedino kad se radilo o laži i nepravdi. Desi se svakoj ženi da hoće nekad nešto da isfolira. Nije tu reč o nekim ozbiljnim stvarima - na primer, zadržim se kod drugarice duže. Pošto je to njemu veoma smetalo, ja počnem da muvam, kao, bila sam tamo, pa sam krenula peške i - on me odmah provali. U tim situacijama je znao da se naljuti. Nikada me nije tukao, ali je uvek bio za to da mu sve kažem.
Jednostavno, nije želeo ni s kim da me deli jer je bio vrlo posesivan - otkrila je Božinovska medijima.
Šijan je ubijen je 27. novembra 1999. oko 1.30 u svom „mercedesu 600“, na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, pošto mu je prišao automobil sa napadačima koji su u njega ispalili smrtonosne rafale.

Nagovorio me je da ne pevam!


„U mom mužu Zoranu sam videla sve. Bio je moj bog, moj život. Jedva sam čekala da me nagovori da ne pevam. Posvetila sam se njemu i kući, činila samo ono što je njemu prijalo. Za sebe nisam marila. Da sam mogla, disala bih za njega. Dok je spavao, bdela sam nad njim, pokrivala ga, ušuškavala ga“, opisala je Božinovska svoju vezu sa Šijanom.

Poslednji komentari
  • Gagi Vreme: 15.04.2013 09:35h

    Dirljiva prica dvoje besposlicara....

  • bosko Vreme: 15.04.2013 14:17h

    nijje mi jasno tolika ljubav,a on je ostavio zbog druge

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP