Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ĐILAS:

Rakić i ja nismo dali transkripte!

Autor: Ekipa Alo! | 07.02.2013 - 00:01:00h | Komentara: 7

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas demantovao je spekulacije o povezanosti sa objavljivanjem informacija o susretima premijera Ivice Dačića i pripadnika narko-klana Rodoljuba Radulovića.

Očekuje izbore  uskoro: Dragan Đilas

Očekuje izbore uskoro: Dragan Đilas | Foto: Zoran Ilić

- Ni Miodrag Rakić, ni ja, niti bilo ko iz DS-a nema veze sa objavljivanjem ovih transkripata u novinama - rekao je Đilas za najnoviji broj nedeljnika NIN.


Prema njegovim rečima, Rakić je veliki profesionalac i zato nijedna informacija o slučaju „Šarić“ nije isplivala u javnost četiri godine niti je ikada korišćena za političke obračune i ucene, “ni u vreme kada je Dačić i pored javnog obećanja da podržava Tadića napravio vladu sa naprednjacima”.

Đilas veruje da će vanredni izbori biti u narednih nekoliko meseci, a povodom spekulacija o mogućoj saradnji DS-a i SNS-a, rekao je da će demokrate posle izbora praviti koaliciju “na osnovu programa, kako bi stvari promenili nabolje”.

- Ako imamo mogućnost da napravimo vladu sa onima koji dele ideje depolitizacije, predloženih ekonomskih mera, ozbiljnog ulaganja u obrazovanje, spremnosti da se primene socijaldemokratske ideje pomaganja najugroženijima, onda ćemo da napravimo vlast. Ako nemamo većinu za taj program, nećemo ući ni u jednu vladu - poručio je lider demokrata.
Poslednji komentari
  • 4 GODINE SU DOBRO CUVALI SEBE A NE SARICA Vreme: 07.02.2013 00:41h

    Ahahaaaa! Dobro cuvana tajna je vec kod oficira za vezu EU a vi ste u paketu sa tom tajnom koju ste na precac nekom drugom uvalili da ga obrukate A VI STE NA TAPETU!

  • Nina Vreme: 07.02.2013 07:27h

    Pa nismo ni gluvi ni slepi. DJilasu kaako te nije sramota, zajedno sa Rakićem. Dno dna! Iz Raakićevih usta cela Srbija je saznaala za transkipte! Pa nismo budale. Našta liče fasade u gradu! Imali negde u svetu da centrom grada ide saobraćaj i gradski prevoz!

  • Ivana Vreme: 08.02.2013 07:41h

    Verujem da nisu, meni ovo skroz mirirše na SNS.

  • milana Vreme: 08.02.2013 07:48h

    nikako ne mogu da shvatim zašto se ne procesuira ministar koji se viđao sa narko bosovima nego se ganja onaj koji je otktrio tu informaciju.

  • Milan Vreme: 08.02.2013 08:02h

    Da nisu profesionalci, ove informacije odavno bi bile u Kuriru, ovako, svaka cast i Rakicu i svima koji su posteno radili svoj posao. Koliko su ove informacije teske, pokazuje ovo tektonsko pomeranje u sadasnjoj valsti i Vladi gde se sve trese danima i postavlja se pitanje koliko ce da traje. Ukoliko ima osnove, Vlada ce opstati, ali sa velikim brojme afera, tesko.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP