Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTAR PRIVREDE SAŠA RADULOVIĆ NAJAVIO USVAJANJE SETA ZAKONA

Raskid sa katastrofom!

Autor: | 19.10.2013 - 07:45:00h | Komentara: 0

Ministar privrede Saša Radulović najavio je usvajanje seta zakona do kraja godine, kao i raskid sa „katastrofalnom politikom zasnovanom na subvencijama“.

Oštre mere:  Radulović

Oštre mere: Radulović | Foto: Emil Čonkić

- Zakoni o privatizaciji, stečaju, radu i planiranju i izgradnji biće usvojeni do kraja godine. Nacrti tih zakona sledeće nedelje će biti predstavljeni Vladi i ući će u javnu raspravu - najavio je ministar privrede na konferenciji „Restart“. On je ponovio da je ekonomska situacija u Srbiji izuzetno teška, da je definiše visok deficit i da je privredni rast veliki problem. Radulović je najavio i raskid sa katastrofalnom politikom iz prethodnih godina koja se zasnivala na subvencijama, kao i da će biti preispitane sve sporne privatizacije, kojih ima više od 24.


- Ministarstvo će sarađivati sa nadležnim državnim organima, koji treba da utvrde zloupotrebe u postupcima prodaje preduzeća - rekao je on.

Nema ostavke


Radulović je juče istakao da nije kovertirao ostavku i poručio je da treba izaći iz „tabloidnih priča“. On je odgovarajući na pitanje da li su tačni napisi pojedinih medija da je podneo ostavku odgovorio za B92: „Taman posla“.
- Nisam kovertirao ostavku, ne postoje nikakvi „šumovi“, već postoje različita mišljenja u Vladi, što mislim da je zdravo - kazao je Radulović, napominjući da iza svih predloženih mera stoji cela Vlada, a ne samo Ministarstvo privrede.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP