Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UŽAS

Ratni veteran iz protesta zakucao ekser u šaku!

Autor: P.V. | 02.10.2014 - 13:34:00h | Komentara: 3

Ratni veteran Velimir Milošević (50) iz Kruševca, koji sa osam svojih saboraca četvrti dan štrajkuje glađu u prostorijama valjevskog Udruženja boraca radova od 1990. godine, zakucao je danas ekserom dasku u svoju šaku.

Velimir Milošević

Velimir Milošević

Kao i u januaru, kada je tokom prethodnog štrajka Nebojša Milenković iz Vlasotinca gotovo odsekao mali prst na svojoj šaci, tako je i tokom ovog protesta veterana došlo do samopovređivanja.
Milošević je napustio prostorije Udruženja, a onda u dvorištu dve daske, koje mu služe kao podloga za bolesnu kičmu tokom ležanja, prikovao ekserom za šaku i napisao poruku: "Vučiću hvala ti što misliš o borcima".

- Učinio sam to za svoja tri sina i ćerku, kao i sve borce Srbije. Niko mi u porodici ne radi, izdržavamo se od moje plate iz JP „Poslovni centar“, ali njen veći deo ode na otplatu kredita. Svi smo svesni da je država posle poplava u haosu i da sada nema novca za isplatu naših ratnih dnevnica, ali tražimo ono što nam je obećano, zakon o boračkoj zaštiti i zdravstvene knjižice – priča Milošević.

On nije dozvolio ekipi Hitne pomoći, koja mu je zaustavila krvarenje, da mu i skine prikovane daske, poručujući da želi da poruku vide svi. Veteran iz Kruševca je boravio na svim ratištima bivše SFRJ, na Kosovu, u selu Dragaj je ranjen, tako da mu je uklonjeno sedam rebara.

"Padaće po jedan prst svakog dana! Nikoga ne diramo i ne pretimo, sa svojim telima možemo da radimo šta hoćemo. Ovo je još jednom molba premijeru Vučiću da dođe u Valjevo i razgovara sa svojim građanima", poručuju štrajkači glađu.
Poslednji komentari
  • Meraklija Nis Vreme: 02.10.2014 14:01h

    Podrska za borce od Meraklije iz Nisa

  • bella Vreme: 03.10.2014 07:43h

    svi su mislili dijelit ce drzava kapom i šakom.odsijeci prste pa ces dobit invalidsku penziju.glavno da za cigare ima!!! skini maskirnu i uhvati se lopate.

  • Kinez Vreme: 03.10.2014 12:26h

    Ko zna koliko puta pre nego sto je provaljena, ova srpska diplomatkinja nije u svojim operacijama bila uspesna. Stekovala zena na taj nacin svoju dobru devinu platurinu. Da zivi od 25 000 kao prosecni srpski penzioner ili od 45 000 kao prosecni Srbin koji ima srecu da je zaposlen, ne bi ni krala nu stekovala - glefala bi samo kako da prezivi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP