Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTARKA TRAŽI OD EPS-A

„Razjasnite problem sa decembarskim računima”

Autor: Ekipa Alo! | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da je sigurno da postoje problemi s decembarskim računima za struju. Zbog toga je, kako kaže, ministarstvo zatražilo objašnjenje od preduzeća “EPS snabdevanje”.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

“Očekujemo od ‘EPS snabdevanja’ da u roku od sedam dana kaže gde je nastao problem”, kazala je Mihajlovićeva i kao primere primedbi potrošača upućenih ministarstvu pokazala račune domaćinstva koje se greje na gas i za novembar je dobilo račun za struju od 2.800 dinara, a za decembar 4.500, kao i domaćinstva koje ima centralno grejanje sa novembarskim računom od 2.100 dinara i decembarskim od 4.800 dinara.

Ministarka je od uprave EPS-a zatražila da reši tehničke probleme ako postoje, ali i kadrovske ukoliko su oni sporni. Aleksandar Obradović, v. d. generalnog direktora EPS-a, izjavio je da nema problema ni grešaka s decembarskim računima za struju, ali da će se ispitati činjenice i da će ministarstvo dobiti tražene odgovore.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 16.01.2014 07:53h

    Госпо Зорана још ти није јасно да је ЕПС држава у држави?Први пут сам се шокирао за висину рачуна за струју а газим охохо деценија живота!Ево вам пример њихове бахатости ... Мој отац је умро пре 20 година и ја дан данас примам рачун за струју са његовим именом?Поднео сам да сам његов син и да станујем на очевој адреси!Поднео сам умрлицу!Назначио где је сахрањен и ништа?Добијем одговор да ме срамота да напишем!МАНГУПАРИЈА САМО ШТО НЕ КАЖЕ,БАТО ТО КОШТА?И гледај да ти ракија буде добра!

  • Snezana Vreme: 16.01.2014 08:11h

    OVO JE BRUKA I SRAMOTA STA RADITE SAJADNIM NARODIM GDE SU SADA VUCUIC I DACIC DA RESE PROBLEM STRUJE, PA LJUDI MI NEMAMO FABRIKE DA BI TOLKO POTROSILI STRUJU E JADAN SMO TI MI NAROD NEMAMO NIKAKVA PRAVA, NIKAKVU PODRSKU HAOS I PROPAST.

  • Nenad Vreme: 16.01.2014 11:06h

    Neznam ni ja sam koliko sam im platio.... oni su u poziciji da mogu da nam naplacuju... i iskljucuju... nicija nije gorela do zore...Uaaa za debelu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP