Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠABIĆ I JANKOVIĆ:

Recite građanima istinu

Autor: Ekipa Alo! | 22.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Javnost ima pravo na potpuno tačnu i kompletnu informaciju o mleku i aflatoksinu, jer su to informacije od prvorazrednog značaja, izjavio je poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

Saša Janković

Saša Janković

- Nije moje da se mešam u politiku, ali je činjenica da po zakonu o slobodnom pristupu informacijama o javnom značaju one informacije koje se tiču zdravlja ljudi predstavljaju informacije od prvorazrednog značaja. Javnost na njih ima pravo i ne postoji ni jedan jedini razlog da se te informacije uskrate - rekao je Šabić.


Sličnu izjavu dao je i zaštitnik građana Saša Janković, koji je pozvao nadležne da saopšte javnosti da li opasnost preti samo od eventualno štetnog mleka ili i od drugih proizvoda, te šta je preduzeto da se spreči korišćenje zatrovane stočne hrane koja ne utiče samo na kvalitet mleka.
Poslednji komentari
  • Lala Banat Vreme: 22.02.2013 11:48h

    Demokratska stranka je od 2008 godine znala za ''trovanje naroda'',svesno i smišljeno ga trovala,sada,preko pokrajinskog sekretara Gorana Ješića,iznosi,strogo čuvane podatke.Ko je čuvao takve podatke od javnosti,ko je trovao našu decu,ko je odgovoran?Da li je Goran Ješić pokrajinski sekretar poljoprivrede? Da li on ima odgovornosti u ovom projektu prikrivanja i pranja DS-a?Da li bi trebali nadležni organi,tužilaštvo i policija da pokrenu istragu u vezi organizovanog trovanja naroda od 2008 godine?Da li predsednik Vlade,G-din Bojan Pajtić,ima odgovornosti u svemu ovome,a znajući za sve ovo od 2008 godine?Ostavka i jednog i drugog je moralan čin,ako imaju i malo morala.Neka se zamisle nadležni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP