Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TOMISLAV NIKOLIĆ NA DRŽAVNI PRAZNIK SRETENJE NAPUNIO 61 GODINU

Rođendansko iznenađenje za predsednika!

Autor: D.D. | 17.02.2013 - 19:51:00h | Komentara: 15

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić napunio je danas, na Sretenje, 61. godinu, a zaposleni u Predsedništvu su mu tom prigodom priredili rođendansko iznenađenje!

Rođendan Tomislava Nikollića

"Da nam dugo živiš ti, to ti žele najbliži": Nikolić sa suprugom i saradnicima

Predsednika Nikolića najbliži saradnici su obavestili da ga u salonu čeka ambasador jedne od vodećih svetskih sila, koji je zatražio hitan prijem.

Rođendan Tomislava Nikollića

Umesto ambasadore, dočekala ga torta i pokloni

Nikolić je izašao kako bi primio gosta, međutim umesto stranog diplomate zatekao je saradnike koji su mu otpevali rođendansku pesmu i uz čestitke ga počastili tortom.

Rođendan Tomislava Nikollića

Predsednik se iskreno obradovao poklonu: Tomislav Nikolić

Predsedniku Nikoliću zaposleni u Predsedništvu poklonili su i jednu statuu. Slavlje je uveličala i Nikolićeva supruga Dragica.

Tomislav i Dragica Nikolić

Prvi par Srbije: Tomislav i Dragica Nikolić

Nikolić Vladi: Ne igrajte se sa datumom!
Tomislav Nikolić izjavio je sinoć da je pitanje da li je Vlada stabilna pitanje za one koji se nalaze u Nemanjinoj 11, ali im je i poručio da se ne igraju sa stabilnošću vlade do juna, kada treba da se odlučuje o dobijanju datuma za otpčinjanje pregovora sa EU.
- Da li sam zadovoljan poslovima koje Vlada obavlja - zadovoljan sam, da li je mandat poveren pravoj Vladi - poveren je, a da li je stabilna Vlada i da li će opstati ili ne to je pitanje za Nemanjinu 11. Mene mogu da pitaju za savet i ja im dajem savet - ne igrajte se do juna zato što mnogo toga ulažemo u pokušaj da dobijemo datum za početak pregovora sa EU - rekao je Nikolić gostujući na TV Prva.

Pre toga, on je na svečanoj sednici Skupštine Srbije povodom Dana državnosti čestitao svim građanima Srbije praznik, rekavši da od izabranih predstavnika građana očekuje da svoje napore usmere ka zajedničkom cilju - “očuvanju našeg bića u našoj zemlji, ponosnoj Srbiji”. Nikolić je podsetio javnost da je pre 209 godina 15. februara podignut Prvi srpski ustanak, a pre 178 godina donet Sretenjski ustav, prvi demokratski ustav Srbije.


Predsednik Srbije je na svečanoj sednici povodom Dana državnosti uručio više odlikovanja ustanovama i pojedincima, među kojima su orden postuhmno dobili pripadnici Vojske Srbije major Goran Savić, stariji vodnik Slaviša Marković i stariji vodnik I klase Nebojša Milić, kao i potpukovnik Tomislava Bećagović. Sretenjskim ordenom odlikovani su Radoslav Zelenović, v. d. direktora Jugoslovenske kinoteke, 80-godišnja Milunka Lazarević, jedna od najistaknutijih srpskih šahistkinja, Veran Matić, predsednik upravnog odbora B92, za sprovođenje društveno-humanitarne akcije “Bitka za bebe”, koja doprinosi opštem dobru građana Srbije, i dramska umetnica Marija Crnobori za naročite zasluge u oblasti pozorišne umetnosti.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić sa svojim prethodnicima | Foto: Beta 

Tadić slavio za Nikolićev rođendan!

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: Nenad Pavlović

Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke, veselo je proslavio Dan državnosti Srbije, koji je ujedno i rođendan aktuelnom srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću. Za razliku od trenutnog lidera Srbije, koji je svoj rođendan ali i rođendan srpske države proslavio radno, uz polaganje venaca i svečanu dodelu ordena, Tadić se sa društvom u kojem je bila i nepoznata atraktivna plavuša veselio se u luksuznom novosadskom klubu “Kućerda na lakat”.

Kućerda na lakat

Kućerda na lakat u Novom Sadu

Kako nezvanično saznajemo, druženje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a bivši predsednik Srbije bio je jedan od najveselijih u društvu. Gosti navode da nikad lepših devojaka nije bilo te večeri u klubu, a da je Tadić bio u društvu izvesne plavuše, za koju nisu mogli da potvrde da li je u pitanju supruga Tatjana. A. V. - A. M.
Poslednji komentari
  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 15.02.2013 14:49h

    Lepo je videti predsednika sa suprugom. Nazalost kod nas unazad nekoliko godina, nismo bili te srece da vidimo predsednika sa suprugom. Tacnije od Titovog vremena. Mislim da bi pei izboru predsednika trebalo i o tome da se vodi racuna. Mislim na glasace.

  • giant Vreme: 15.02.2013 16:53h

    Kakav team-building potčinjenih, odn. zaposlenih na velika vrata. Verovatno se ovde radi zapošljavanju poštujući princip profesionalnih zasluga javne uprave.

  • baba Vreme: 15.02.2013 18:16h

    kad cemo raditi rupe na putu,makadam od turaka ,glad a vi slavlje udri nekom gori neko ne oseca sve je to birokratija

  • Nikola Vreme: 15.02.2013 19:06h

    Srbi ne slave praznik " Dan državnosti" kako dolikuje. Srbija ima čime da se ponosi. Ali srbi ne znaju da slave svoj praznik na pravi način. Srbi bi pre danas ginuli za Sloveniju da treba nego za Kosovo i Srbiju.

  • dada Vreme: 15.02.2013 19:12h

    a dobro recite vi meni gde je ovde jorgovanka ....nasa banka -dama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP