Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZORAN MIHAJLOVIĆ OTKRIVA TRAGIČNU SUDBINU SVOJE SUPRUGE, KOJA SE UBILA U 33. GODINI

Roditelji su je maltretirali,
a moj teča zlostavljao!

Autor: IVANA DIMITRIJEVIĆ | 31.03.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

„Od ranog detinjstva nisam imao sreće u životu. Kao mali sam ostao bez roditelja, a staratelji su mi bili tetka i teča. Dok je tetka bila živa i dok je socijalno uplaćivalo novac mom teči, nisam živeo mnogo loše. Ali kada je tetka otišla sa ovog sveta i ja napunio 18 godina, za mene sve kreće na gore“, počinje priču za „Alo!“ Zoran Mihajlović (47), rodom iz Leskovca, koji je u emisiji „Trenutak istine“ otkrio deo svog tragičnog života.

Zoran Mihajlović

Zoran Mihajlović (47)

To što nismo uspevali da imamo sopstveni dom,
pritisak koji je trpela od roditelja da me ostavi, traume
koje je dožvljavala kad god je moj teča pokušao da
je siluje, učinili su da moja žena digne ruku na sebe

- Morao sam da se oženim, jer teča i ja nismo mogli bez ženske ruke. Sa suprugom i ćerkom, koju smo u međuvremenu dobili, četiri godine sam živeo u tečinoj kući. Međutim, te godine su za moju ženu i mene bile paklene - priseća se Zoran.

- Tečin jedini cilj bio je da nas izbaci iz kuće. Zbog mira u kući, supruga mi je mnoge probleme prećutkivala, ali sam ja načuo od komšija. Pošto sam morao da radim, supruga je ostajala sama sa detetom i njim kući. On ju je maltertirao, a nekoliko puta je pokušao i da je siluje. Jednom sam se sakrio da bih video šta se između njih događa. Moja žena se popela da zakači zavesu, a moj staratelj joj je prišao iznenada, pocepao joj haljinu i pokušao pred mojim očima da je siluje. Pao mi je mrak na oči i mislio sam da ću ga ubiti, ali sam zbog nas uspeo da se iskontrolišem - priča Zoran.

Zoran Mihajlović

Život u ruševinama: Ostaci udžerice u kojoj je Zoranova porodica živela 

Sve ovo ostavilo je na Zoranovu suprugu užasne posledice i ona je zbog toga psihički obolela.

- Taj momenta je presudio da napustim kuću u kojoj sam odrastao i da se sa ženom i detetom preselim u Jagodinu. Familija moje pokojne supruge je odatle. Njeni nikada nisu prihvatili naš brak, želeli su bolju priliku za nju. Iako smo živeli privatno i plaćali stan, nismo imali mira od njene porodice. Taj pritisak koji je doživljavala od roditelja i ono što joj je moj teča priredio učinili su da ona postane psihički nestabila - kaže naš sagovornik.

Zoranova supruga je više puta bila na psihijatriji, a lekove je morala stalno da pije. Nije mogla da se izbori sa depresijom.

Zoran Mihajlović

- Odlučio sam da se vratim u rodni Leskovac. Na očevom placu sam sagradio kućicu, ali je ona zbog loših instalacija izgorela. U međuvremenu smo dobili još troje dece. Ostali smo na ulici, pa nam je socijalno nam obezbedilo smeštaj u motelu. Bio sam bez posla, dokumenata i adrese. Preživljavali smo od ženine prodaje čarapa i sezonskih poslova koje sam radio. Moja žena je sve više oboljevala i padala u depresiju - priča Zoran.

Zoranova supruga se čas povlačila u sebe, a čas postajala agresivna, da bi na kraju oduzela sebi život u 33. godini.

- Noću je znala užasno da se unervozi i tada bi izašla napolje i popušila nekoliko cigareta. Jedne noći je tako izašla, otišla na prugu i skočila pod voz - priseća se Mihajlović.

Zoran Mihajlović

Posle ženine smrti, Zoran dobija privremeni smeštaj od države u kom, kako kaže, ni stoka nije mogla da živi.

- Dali su mi neku staru kuću u centru Leskovca, koja samo što se nije srušila, gde su se skupljali narkomani. Komšija koji je želeo taj plac mi nije dao mira. Pisali su peticiju protiv mene, da narušavam red i mir. Bez najave su došli i srušili mi kuću. Ponovo sam ostao na ulici sa četvoro dece - priča Zoran koji je tada rešio da dođe u Beograd.

- Uspeo sam da uštedim 2.100 evra i da kupim staru kućicu u mom selu. Ipak, pošto je to koštalo 3.500 evra, a ja nisam dao celu sumu, ne mogu da živim tamo. Moram da isplatim još 1.400 evra, koje ne uspevam da skupim. Molim sve one koji mogu da mi pomognu da se jave - zaključuje Zoran.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP