Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U ŠTO KRAĆEM ROKU

RRA preporučio povlačenje spota SNS!

Autor: Tanjug | 24.02.2014 - 15:27:00h | Komentara: 3

Savet Republičke radidifuzne agencije (RRA) preporučio je da SNS povuče predizborni spot u kojem se pojavljuje više privrednih društava i kompanija, između ostalog, i kompanija Delta Holding i to u zakonskom roku od 48 sati.

SNS

“Kako ne bi došlo do narušavanja izborne kampanje i samim tim neravnopravne zastupljenosti, Savet RRA smatra da povlačenje spornog spota iz emitovanja Srpska napredna stranka treba da učini u što kraćem roku, koji ne bi smeo da bude duži od 48 sati, kako zakon nalaže”, navedeno je u saopštenju.
Savet RRA konstatovao je da u ovom trenutku postoji disbalans prisustva izbornih lista na programima nacionalnih emitera i poziva emitere da do kraja predizbornog ciklusa isprave nedostatke i obezbede ravnopravnu zastupljenost.

RRA

Izveštaj o zastupljenosti izbornih lista u periodu od 29. januara do 12. februara biće objavljen je na sajtu RRA, najavljeno je iz te institucije.
Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je juče da ga ne bi čudilo da naprednjacima, kao i u kampanji na prethodnim izborima maja 2012. godine ponovo zabranjuju spotove i naveo da je očigledno da je sprega Miroslava Miškovića i političkih tajkuna jača nego što se mislilo.

Stefanović: Poštovaćemo odluku RRA, ali nije principijelna

Srpska napredna stranka ukloniće, u skladu sa odlukom Republičke radiodifuzne agencije, svoj predizborni spot u kojem se pojavljuje više privrednih društava i kompanija, rekao je danas potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, ali je istakao da je odluka RRA – neprincipijelna.

Stefanović je Tanjugu, komentarišući odluku RRA, rekao da će je SNS poštovati, ali i da je neprincipijelna, jer je ta Agencija, rekao je, u kampanji pre godinu i po dana “odobravala svakakve spotove”.

- Međutim, i ovo pokazuje kolika je stvarna moć tajkuna u Srbiji – zaključio je Stefanović.

Poslednji komentari
  • Milinković Vreme: 24.02.2014 17:54h

    A od kada RRA daje preporuke pobogu! Ovo je smejurija od agencije ! Treba je ugasiti momentalno, kao i sve ostale Agencije u vladi jer ne služe ničemu izuzev partijskim zapošljavanjima !!

  • Vojkan Vreme: 24.02.2014 18:24h

    Ne znam šta Stefanoviću i naprednjacima nije jasno? Šta spinuju? Nije to moć tajkuna, nego ne možeš ti neku firmu bez pitanja i odobrenja u svoj spot da stavljaš. "Савет РРА разматрао је представку компаније "Делта" на рекламни спот СНС-а у коме се појављује више привредних друштава и компанија и одлучио да Српској напредној странци, која је произвела и уговорила емитовање спорног спота, препоручи да наведени спот повуче из даљег емитовања."

  • CIRINELA Vreme: 25.02.2014 16:00h

    VCojkane moj ne radi se o tome , radi se o 2012-toj tad su zuti mogli a sad se ovima iz RRA digao pa ne moze. Princip je u pitanju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP