Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TENZIJE

Ruski tenkovi ušli na istok Ukrajine

Autor: Beta | 07.11.2014 - 14:03:00h | Komentara: 3

Kijev je danas saopštio da su na istok Ukrajine iz Rusije ušla 32 tenka sa artiljerijskim oružjem i vojnicima, kao i da je u tom delu zemlje u poslednja 24 časa stradalo pet vojnika.

ruski tenkovi

Ruska oklopna vozila

"32 tenka, 16 haubica i 30 vojnih kamiona Kamas s vojnicima ušlo je u Ukrajinu iz Rusije" i kreće se ka gradu Krasni Luč u oblasti Luganska, izjavio je portparol ukrajinske vojske Andrij Lisenko.
On je dodao da je "još jedan konvoj kamiona koji prevozi tri radio stanice prešao granicu kod prelaza Izvarin", pod kontrolom separatista.
"Pet vojnika je ubijeno, a još 16 osoba ranjeno je u poslednja 24 časa u toj oblasti", dodao je portparol.
Poslednji komentari
  • rodoljub Vreme: 07.11.2014 18:04h

    NATO ugrozava bezbednost i slobodu Rusije i ostalog slobodoljubivog sveta. Zato je opravdano i normalno da Rusija preduzme sve raspolozive mere za odbranu. NATO je reinkarnacija fasizma.

  • Olga Vasic Vreme: 09.11.2014 10:06h

    Uvek se radujem kada cujem da daca imaju mogucnost da u ranom detinjstvu otvore svoje vidike i zakorace u svet znanja. Velika je sreca ako drustvo i roditelji to mogu da podeze. Ulaganje u decu je uvek prava investicija zato sto ce deca znati jednog dana da se sete i urade nesto za nova pokolenja. Licno me je rastuzila vest da je skola u kojoj sam ja bila ucenik pre mnogo godina - skola u Draznju, bila u pozaru i da danas malisani svakodnevno putuju u susedno selo. Verujem da ce neki od tih malisana imati prilike da jednog dana u buducnosti, ostvare svoje decije snove. Mnogo puta u zivotu putevi se nekako i sami otvore, vazna je volja! U nadi da se pojavi volja i stave temelji za novu skolu u selu Draznju na opstini Grockoj, koristm priliku da pozdravim naseg Ministra Prosvete i sve ugledne ljude grada, opstine i sela Draznja koji imaju dobru volju. Nasa je duznost da radujemo decu, da im damo nasu ljubav i pokazemo da nam je stalo za njihovu buducnost. Olga Vasic

  • Toni92 Vreme: 09.11.2014 11:36h

    Dajte bre sto ste tako zlobni... Zena je lepa,obrazovana,dal je pametna ne znam,ali ne bi bila na svim tim mestima da nije. Moze jednom da te neko zaposli,ali bas 10puta tesko... Uostlom, alo se izvinio.... Malo manke mrznje prema lepim zenama...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP