Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTUJE

Ružić: Nisam rekao da je narko klan finansirao DSS

Autor: Tanjug | 12.02.2013 - 13:37:00h | Komentara: 5

Šef poslaničkog kluba SPS Branko Ružić izjavio je danas da je "bestidna laž" da je optužio DSS da je ta stranka finansirana od strane narko klana.

Razgovaraćemo o svemu sa SNS-om: Branko Ružić

Razgovaraćemo o svemu sa SNS-om: Branko Ružić | Foto: Rajko Ristić

 "Nakon dva dana spinovanja u medijima želim da zamolim funkcionere DSS i Vojislava Koštunicu i Petra Petkovića da pogledaju na sajtu B92 emisiju "Utisak nedelje" i da vide da je "bestidna laž" da sam optužio DSS da je finansiran od strane narko kartela", rekao je Ružić novinarima u Skupštini Srbije.

Ružić je naveo da je u toj emisiji rekao da ne može da poveruje u to da je taj narko kartel finansirao DSS i da ne može da poveže Koštunicu sa tim i dodao da i danas to ponavlja.

Ružić je rekao da je nekorektno od medija da prave famu oko nečega što nije tačno i naveo da je SPS kroz istoriju višepartijskog sistema bio i u vlasti i u opoziciji a podržavao i manjinsku vladu Koštunice kada je sa tom strankom ostvarena plodotvorna saradnja u mnogim segmentima.
"Građane zanima da se utvrdi ko je vodio i bio na odgovornim mestima u državnim organima koji su bili zaduženi da proprate tu veliku finansijsku infuziju koja je došla tih godina od strane tog klana, tada niko od funkcionera SPS nije bio na tim mestima", rekao je Ružić.
On je naglasio da je uveren da i predstavnici DSS i Koštunica koji se zalaže za vladavinu prava, poštovanje Ustava i Zakona, kao i ova vlada i njen premijer i prvi potpredsednik Ivica Dačić i Aleksandar Vučić žele da se utvrde činjenice.
Osvrćući se na pitanje koje je DSS jutros pokrenuo na sednici parlamenta kada poslanici traže odgovor od nadležnih organa da vlada saopšti sadržaj 130 diskova, Ružić je rekao da nema ništa protiv da se sve koristi u političkoj borbi, i dodao da će odgovor verovatno uslediti od onih koji se tim pitanjem bave.
Poslednji komentari
  • Bivši Vreme: 12.02.2013 16:20h

    Ko krade, taj i laže. Zato, pogledak+j svoj skupi sat, "anđele" - vreme te je otkucalo.

  • Jok, nisi Vreme: 12.02.2013 16:47h

    Sad bi Vam, g. Ruzicu moj pokojni deda rekao: jok, nisi, culi ljudi pa lazu. Pobogu, budimo dostojanstveni i kad treba da priznamo gresku.

  • drLaki Vreme: 12.02.2013 17:50h

    Valjda verujete vise meni nego svojim ocima i usima.

  • Skomi Vreme: 12.02.2013 20:23h

    Vec godinama posmatram ovog golobradog momka u skupocenim odelima i svilenim kravatama i pitam se sta je ustvari njegova profesija.Kojim je on to sposobnostima opcinio njegovu stranku da je prosto nezamenljiv svuda i na svakom mestu.Ponasanje mu je nadmeno i kao kod pedesetogodisnjaka i to nekog ko iza sebe ima bezbroj nekakvih titula uspeha rezultata pa sebi daje za pravo da sve ljude oko sebe posmatra sa visine.NJemu i jos nekim njegovim kolegama izgleda niko nije objasnio da je preterano lickanje i visoka elegancija u svakoj prilici i na svakom mestu najblaze receno neukus.Muka mi je vise od ovakvih likova sa tv-pliticke estrade.

  • Bivši Vreme: 12.02.2013 22:48h

    Zaboravih još jednu sitnicu: Crnobeli - crno ti se piše. Gde ti je pajtos Đurić od Zekstra&Partizan co? Javila mu ptičica da je BIH Sigurna kuća?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP