Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTUJE I TRAŽI ISTRAGU

Ružić: Policija hitno da istraži činjenice o incidentu!

Autor: Agencije | 15.10.2014 - 10:35:00h | Komentara: 1

Funkcioner SPS-a i fudbalskog kluba Partizan Branko Ružić izjavio je sinoć da nisu tačne informacije da ima bilo kakve veze sa uvredema koje je na račun premijera Aleksandra Vučića u programu RTS-a uputio jedan gledalac tokom prekida fudbalske utakmice između Srbije i Albanije.

Branko Ružić, ministar bez portfelja

Branko Ružić | Foto: Đ. Kojadinović

On je, u pisanoj izjavi medijima, pozvao nadležne organe, pre svega MUP-a, da urgentno istraže ovaj slučaj i izađu u javnost sa činjenicama.
Dok je reporter javnog servisa Predrag Strajnić razgovarao na tribinama stadiona sa gostima o prekidu utakmice, navijač se probio do kamere, uzvikujući uvrede na račun premijera.
Mediji navode da je reč o čoveku poreklom sa Kosova, kao i da su ga na to podstrekivali članovi uprave Fudbalskog saveza Srbije i FK Partizan.
"Da li oni koji imaju tako bolestan um da osmisle ovaklve gadisti poseduju imalo svesti da takvim potezima ugrožavaju bezbednost moje porodice i svake druge porodice koja se nađe na udaru beskrupuloznih medijskih spin manijaka", naveo je Ružić u saopštenju, u kojem posebno apostrofira pisanje "Informera", ali i "Kurira" i "Blica.
On je naveo da je na utakmici Srbija - Albanija bio isto toliko prisutan "koliko su na njoj bili prisutni Barak Obama, Vladir Vladimirovič i Angela Merkel, i to u svojstvu zaduženih rukovaoca za upravljanje dronom sa daljine"
"Apelujem na sve one koji u medijskoj sferi imaju imalo profesionalne savesti i etike, da ovakve gnusne dezinformacije ne plasiraju samo zbog gladi za senzacionalizmom i shodno patološkoj potrebi udvorištva autoritetima koji to od njih ne tražze", poručio je Ružić.
Poslednji komentari
  • asid Vreme: 15.10.2014 13:18h

    SPS se nije bavio policijom ni dok je im'o Ministra na njenom čelu a sad će ovaj pripadnik SPS-ovaca da joj naredjuje, očigledno nije obavešten da sad postoji Ministar koji se bavi svojim poslom i nije mu potreban priučeni sufler!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP